Espresso machine

Er zijn ontzettend veel verschillende manieren om je koffie te zetten. Wanneer je bezoek krijgt wil je natuurlijk niet een bakje slootwater aanbieden. Er zijn hele cursussen die je kan volgen zodat jij de beste en mooiste koffie kan zetten. De juiste oplossing is investeren in een kwalitatief koffieapparaat. De espresso machines van Sage brengen jouw koffie op een next level.

koffieapparaaat

The Oracle Touch

Een espresso machine kan enorm stijlvol in je huis passen. Natuurlijk moet de koffie wel van enige kwaliteit zijn. The Oracle™ Touch levert de aspecten die koffie van professionele kwaliteit kenmerkt en dan ook nog een automatisch. Met behulp van de touchscreen bediening maak je in simpele stappen jouw favoriete koffie. Dit gaat gepaard met drie stappen: maling, bereiding en melk. Daarnaast maak je de intensiteit, melk textuur en/of temperatuur naar eigen wensen. Je kan je eigen creaties aanpassen en vervolgens opslaan onder een unieke naam. Zo kun je tot 8 gepersonaliseerde drankjes met één vinger op de knop laten bereiden.

koffieapparaaat

Swipe je koffie

Niet alleen je eigen creaties kun je selecteren en creëren, maar ook een groot aantal aan andere koffiekeuzes. Je hoeft alleen maar de swipen om een espresso, long black, flat white of cappuccino te selecteren. Met een druk op de knop geniet je thuis van professionele koffiekwaliteit.

Nauwkeurigheid

Er zijn weinig apparaten die zo nauwkeurig met je koffie omgaan als de Oracle Touch. De koffiemolen kan automatisch 22 gram koffie malen, doseren en aandrukken. Dit is te vergelijken met het professionele apparaat in de lokale koffiezaak. Daarnaast kan het temperatuurverschil van slechts 1°C het verschil maken tussen een bittere of uitgebalanceerde bak koffie. De Oracle Touch heeft naast een digitale temperatuurregeling, twee ingebouwde boilers die ervoor zorgen dat jij al melk kan schuimen terwijl je koffie gemaakt wordt.

Met deze luxe espresso machine hoef je dus niet meer je huis uit voor een koffie-afspraak.

koffieapparaaat

The Oracle™ Touch

Sage €2499 Shop nu