Variomobil Perfect is een camper met een ingebouwde garage

Wil je zeker weten dat je de koning van de camping bent? Dan zit je met de Variomobil Perfect wel goed. De camper is namelijk voorzien van een garage. In de parkeergarage is er genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een Mini Cooper, Porsche 911, Mercedes A-klasse of een AMG GT. De camper is in de basis een vrachtwagen van Mercedes. Dan is het wel de meeste luxe vrachtwagen die je ooit gaat zien.

porsche 911 parkeert in camper

De vierde generatie van zijn soort biedt je een 10,7-liter zes-in-lijn dieselmotor met 420 pk. Je kunt als extra optie voor de 12,8-liter met 100 pk meer kiezen. De camper is voorzien van luchtvering en heeft in totaal twaalf wielen, die genoeg stevigheid bieden voor de opbouw én sportwagen in de garage. Beide zijkanten van de Variomobil Perfect 1200 Platinum, die je op de foto’s ziet, schuiven uit om de totale oppervlakte van je rijdende woning te vergroten.

Het interieur zoals je in luxe hotels gewend bent

Boven de garage bevindt zich de hoofdslaapkamer. Deze kan je optioneel ook uitschuifbaar laten maken, zodat je nog meer ruimte hebt. De slaapkamer zonder die optie biedt je al enorme luxe. Naast een grote passpiegel krijg je een groot tweepersoonsbed en genoeg opbergplek voor al je kleding. Ook heb je een grote badkamer, voorzien van een ruime douchecabine. Als je doorloopt naar de voorkant kom je bij de keuken en het eetgedeelte. De keuken is voorzien van een grote inductiekookplaat, een koffiezetapparaat en een ruim keukenblad. Als je gaat eten, zit je op een leren bank aan een grote eettafel. Helemaal voorin vind je een lange wit-leren bank en de bestuurdersplek.

slaapkamer van ruime camperbadkamer met douchekeuken en eettafel van camper

Wat is het prijskaartje van dit bakbeest?

De vanaf-prijs voor deze camper bedraagt 550.000 euro. Afhankelijk van de opties die je selecteert stijgt de prijs aanzienlijk. Zoals je hem op de foto’s ziet betaal je 1 miljoen extra. Kostenplaatje voor deze camper is dus 1,5 miljoen euro. Wil je voor de XXL-garage een fatsoenlijke Porsche 911 AMG? Dan betaal je minimaal 150.000 euro extra. Dan weet je in ieder geval zeker dat je de échte baas op de camping bent.