Ruim appartement in Spanje voor een vriendenprijs

Voor 113.000 euro koop je in Nederland eigenlijk niks en zeker geen nieuwbouw. Je kan hooguit een leuke opknapper kopen of deze mini-kamer van 10m2 in Amsterdam. Ben je dus niet afhankelijk van een vaste werkplek en kun je als een digitale nomad in je bestaan voorzien, dan is het de moeite waard om naar Spanje te emigreren. Voor de vraagprijs van je nieuwe woning krijg je in ieder geval heel veel terug.

luxe appartement spanje te koop

De twee overgebleven appartementen liggen op de begane grond. Het complex beschikt over een lift zodat je dus geen trappen te beklimmen in een veel te smal trappenhuis. Overigens is het wel de moeite waard om de lift te gebruiken, op het dak bevindt zich namelijk het gezamenlijke solarium zodat je lekker kunt relaxen in de zon zonder het strand op te zoeken. Over voldoende leefruimte heb je ook weinig te klagen, de appartementen hebben namelijk drie ruime slaapkamers, een ruime woonkamer en een goed uitziende keuken. Vechten om wie er als eerste van de badkamer gebruik mag maken is ook niet nodig. Er zijn namelijk twee badkamers aanwezig, waarvan een geheel ensuite is. Je hebt daarnaast je eigen parkeerplek en het strand bevindt zich op slechts 15 minuten afstand. Veel idealer gaat het dus niet worden.

De goedkope woning is een buitenkansje

Uiteraard kun je deze buitenkans aan je voorbij laten gaan, maar toch is het de moeite waard om er even goed over na te denken. Feit is dat je in Amsterdam een pareltje als dit appartement niet snel zal vinden in een vergelijkbare prijsklasse. Naast de eerder gemelde details is de keuken voorzien van diverse apparatuur zodat je niet elke avond genoegen hoeft te nemen met paella. Je meubels hoef je ook niet mee te nemen, in het bedrag van 113.000 euro zit de inrichting al inbegrepen. Het is dus letterlijk instapklaar.

Het appartementencomplex staat in de stad Bigastro, op een kleine 30 minuten rijden van Alicante. Stel je overigens niet teveel voor van de term ‘stad’. Het is feitelijk een leuk dorp met enkel de noodzakelijke voorzieningen. Verwacht dus geen ruime keuze in restaurants, bars of bioscopen. Het strand van Guardamar bereik je met de auto in 15 minten. De meer interessante steden liggen op 5 minuten rijden (Orihuela) en op 30 minuten rijden (Torrevieja). Heb je serieuze belangstelling, geef dan de makelaar even een belletje. Houd er wel rekening mee dat je naast de vraagprijs nog zo’n 14.5% kosten hebt. Hier zit dan wel alles inbegrepen, van de notariskosten tot de kosten van het op naam zetten van de akte.

Zie hieronder meer foto’s van de luxe appartementen:

luxe badkamer (1)

vakantiehuis in spanje kopen