De vrolijke Luna Visser op Instagram

De Amsterdamse Luna Visser is gezegend met een combinatie waar wij mannen het ontzettend warm van krijgen, namelijk lange blonde lokken, lichte ogen en een stralende glimlach. Mede door deze gouden combinatie timmert Luna dan ook lekker aan de weg als content creator op social media. Zo heeft zij inmiddels bijna 10.000 op Instagram die zij regelmatig verblijdt met de leukste foto’s van haar avontuurlijke levensstijl.

Op haar Instagram is te zien dat Luna enorm reislustig is en regelmatig de leukste tripjes maakt. Zij vertoefde eerder al in Barcelona, Kaapverdië en het heerlijke Spaanse Málaga, waar wij haar regelmatig in de meest zomerse outfits voorbij kunnen zien komen. Het blijft echter zeker niet alleen bij foto’s in zomerse outfits. Luna deelde twee weken geleden namelijk ook een bikinifoto op een luxueus jacht. En wij kunnen niet anders dan haar bewonderen, want wat ziet Luna er fantastisch uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @luna.visser

De combinatie van the beauty & the brains

Verder is Luna ook een goed voorbeeld van the beauty & the brains. Zo heeft zij in het verleden een opleiding marketing en commerciële economie afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam en is zij momenteel werkzaam als floor manager bij een Amsterdams restaurant.

Luna weet dus hoe ze haar werk en plezier perfect in balans houdt en dat zijn kwaliteiten die wij graag in een vrouw terug zien. Kortom, wij zijn fan van deze prachtige Amsterdamse schone. Zie hieronder een greep uit onze favoriete foto’s op Instagram van Luna Visser:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @luna.visser

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @luna.visser