De vriendin van Lando Norris, Luisinha Oliveira

Het komt voor de fans van de Formule 1-ster niet onverwachts. Er werd al maanden gespeculeerd over wie de vriendin van Lando Norris zou kunnen zijn. Nu heeft hij het eindelijk zelf bevestigd op zijn Instagram. Hij heeft er waarschijnlijk bewust voor gekozen om het lange tijd stil te houden voor zijn volgers en de gehele buiten wereld. Lando Norris had namelijk genoeg andere kansen om te vertellen dat zijn vriendin Luisinha Oliveira was.

De 22-jarige autocoureur heeft talloze pogingen van interviews over informatie van zijn liefdesleven afgewezen om het op zijn eigen manier, en vooral eigen tijd, bekend te maken. Daar is hij meer dan in geslaagd, want zijn Instagram-post zegt meer dan duizend woorden. De vriendin van Lando Norris, het prachtige Portugese fotomodel Luisinha Oliveira, werd eindelijk Insta Official verklaard.

Op de Instagram-post zijn de tortelduifjes al zoenend te zien in de woestijn van Dubai. Zeker niet verkeerd om op deze manier bekend te maken dat de twee onwijs gelukkig zijn met elkaar. Onder de foto staat dan ook ‘My sunshine’.

Bewonder hier nog meer foto’s van het prachtige fotomodel Luisinha Oliveira;

Benieuwd naar de dames van andere mannen in de sport? Bekijk dan alle ex-vriendinnen van de Formule 1-coureurs.