Al sinds het jaar 1995 worden onder deze vlag onvergetelijke feesten georganiseerd. Echter kunnen we over één ding zeer stellig zijn: het jaarlijkse hoogtepunt is toch echt het Loveland Festival aan de oevers van de Sloterplas. En goed nieuws voor de liefebber: Loveland Festival 2019 komt eraan.

Loveland Festival 2019

Vorig jaar werd dit festival voor het eerst uitgebreid met een extra dag, wat de juiste stap bleek te zijn. Na een enorm succesvolle en uitverkochte editie in 2018, is Loveland Festival dit jaar namelijk weer terug met een weekender. Tijdens de dagen 10 en 11 augustus staat het mooie Sloterpark in Amsterdam in het teken van een van de meest iconische dancefestivals van Nederland.

Loveland Festival 2019 Amsterdam

Het festival wordt geroemd om de altijd waanzinnige line-up met een perfecte mix van headerliners van de bovenste plank en opkomend talent. De prachtige, weelderige setting en fraaie decoraties maken dit festival iedere zomer weer een hoogtepunt voor de fans van elektronische muziek.

Groter dan ooit tevoren

De internationale top uit de house en techno zal het enthousiaste publiek twee dagen lang entertainen met een bomvol programma. Met performances van onder andere Carl Cox, Solomun, Chris Liebing, Jamie Jones, Marco Carola, Rødhåd, Âme, Henrik Schwarz, Maceo Plex, Speedy J, Titia, en Loco Dice zal je ongetwijfeld een onvergetelijke tijd hebben.

Benieuwd welke acts jou nog meer te wachten staan? Check hier de volledige line-up van Loveland Festival 2019.

Loveland Festival 2019

In totaal telt de line-up maar liefst 60 acts, verspreid over 6 indrukwekkende stages. Ook de legendarische en oudste podia Fire en Rice keren deze editie terug. Ook zijn er nieuwe stages aanwezig. Allereerst is er de 909 stage, welke gehost wordt door Loveland’s eigen 909 Festival. Deze nieuwe stage is vernoemd naar de legendarische Roland TR-909 drummachine en focust zich op het pure techno en house geluid. Verder is er nog de Nest stage, welke plek biedt voor Nederlands talent.

Het moge duidelijk zijn dat dit de meest uitgebreide line-up is in de geschiedenis van het festival. Dus heb jij nog geen plannen in het weekend van 10 en 11 augustus? Trommel dan je vriendengroep bijeen en bestel tickets voor Loveland Festival 2019.