Lola Marandel is een succes op het veld en daarbuiten

De 20-jarige tennisspeelster uit Frankrijk is een opkomend talent. In 2020 begon ze met het spelen van tennis in hogere competities en haar carrière zit in een stroomversnelling. Op dit moment heeft Lola Marandel een WTA Singles Ranking van 1443 en een ITF Singles Ranking van 472. We hebben haar op de Grand Slams nog niet in actie gezien, maar we hopen dat dit binnenkort wel zo zou zijn.

Lola Marandel is dus niet alleen een succes als het aankomt op tennis, ook op social media doet ze het heel erg goed. Op Instagram heeft ze meer dan 100 duizend volgers en op TikTok bijna het dubbele daarvan. Op haar Instagrampagina zien we veel foto’s verschijnen waarbij Lola op het veld staat, maar ook foto’s die gemaakt zijn in haar vrije tijd. Hier showt ze graag haar prachtige en sportieve lichaam. Ze plaatst ook regelmatig foto’s in samenwerking met bedrijven. We kunnen Lola dus een waardig influencer noemen.

De knapste tennisspeelster van de wereld

Lola Marandel heeft niet voor niets meer dan 100 duizend volgers op Instagram en bijna 200 duizend volgers op TikTok. Ze heeft namelijk naast haar talent voor tennis ook haar looks meezitten. Ze heeft prachtige bruine ogen, mooi bruin haar en een lichaam waar ze hard voor gewerkt heeft.

Ondanks dat we wel een aantal knappe tennisspeelsters kennen zoals Katie Boulter, komt Lola misschien toch stiekem wel voor ons op nummer één. Echter is dat aan iedereen om dat zelf te bepalen.

Hieronder een aantal foto’s van de prachtige Lola Marandel:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lola Marandel (@lolamarandel)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lola Marandel (@lolamarandel)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lola Marandel (@lolamarandel)

We hebben tijdens Wimbledon ook genoten van onze eigen Nederlandse glorie tijdens de wedstrijden van Tim van Rijthoven. Hij is tijdens een samenwerking eigenaar geworden van een hele dikke wagen.