Schitteren voor bikini- en lingeriemerken

Lois Kruiswegt mocht op haar vijfde voor de eerste keer proeven hoe het is om model te zijn. Sindsdien is dat Lois; bezigheid en het wordt alsmaar beter. Ze heeft een contract bij het Nederlandse modellenbureau MA Matt Faces, maar Nederland is niet groot genoeg voor haar. Ze neemt het graag groter op zich en staat getekend bij een volle lijst van buitenlandse modellenbureaus. Denk aan bureaus uit Griekenland, Frankrijk en Engeland. Kortom: geen wonder als je zo nu en dan een foto van deze prachtvrouw voorbij ziet komen.

Lois Kruiswegt gaat als een trein op Instagram

De brunette is echt een sensatie op Instagram (met meer dan 10.000 volgers) en haar modellencarrière gaat als een trein, zo ook op social media. Ze is niet bank om haar foto’s in lingerie, bikini’s en de stijlvolste outfits te delen. Haar foto’s zijn gewoon puur genieten. Dat ze de aandacht haar trekt en harten verovert met haar glimlach, dat is in ieder geval zeker. Wat ons betreft, mag ze toegevoegd worden aan de lijst met de mooiste brunettes van Nederland.

De warme zomer vibes geeft ze ons in ieder geval door het scherm al mee. Dit zijn de mooiste zomerse foto’s van Lois Kruiswegt (bron: Instagram Lois Delinyah Kruiswegt):