Lowlander gaat voor een wereldrecord borrelen

Lowlander, bekend om zijn unieke bieren, roept alle borrelaars op om samen te komen in hun sfeervolle botanische restaurant. Het doel? Een waar spektakel creëren met een overvloed aan borrelplanken, gevuld met een scala aan heerlijke lekkernijen.

En hier is het mooie: als je je eigen borrelplank meeneemt, zorgen de chefs van Lowlander ervoor dat deze gratis wordt gevuld met de meest overheerlijke bites die je je maar kunt voorstellen. Dus waar wacht je nog op? Maak je klaar om geschiedenis te schrijven op het gebied van borrelen.

Lekker bieren in combinatie met een lekker hapje eten

Nederlanders staan ​​bekend om hun liefde voor borrelen, en Lowlander speelt hier perfect op in. Met een opkomst van vier op de tien Nederlanders die wekelijks borrelen en een overgrote meerderheid die gelooft dat een hapje onlosmakelijk verbonden is met een goede borrel, is het duidelijk dat deze recordpoging alleen maar kan slagen.

wereldrecord grootste borrel bier lowlander

Maar wat als je niet in het bezit bent van je eigen borrelplank? Geen zorgen, want Lowlander heeft aan alles gedacht. Je kunt ook deelnemen door een borrelplank van het menu te bestellen, of zelfs een borrelplank van Hout Van Je Stad aan te schaffen om deze bijzondere dag nooit te vergeten.

Meld je hier aan

De festiviteiten beginnen om 14:00 uur, wanneer de borrelplanken worden gevuld met de meest verrukkelijke lekkernijen. Om 15:00 uur wordt de officiële telling van de recordpoging gehouden, waarna het feest uiteraard gewoon doorgaat. Voor slechts € 30,- krijg je een volle borrelplank en drie bieren naar keuze. En voor degenen die hun eigen plank meebrengen, is het feest nog beter: zij betalen slechts € 12,50 voor de bieren en krijgen de borrelplank gratis gevuld.

Dus schrijf je snel in hier en bereid je voor op een dag vol gezelligheid, heerlijke hapjes en natuurlijk, fantastisch bier. Deze recordpoging wil je niet missen!