1. Weet wat haar stijl is

De eerste stap is om te weten wat voor soort lingerie je vriendin leuk vindt. Houdt ze van klassieke en elegante sets, of gaat ze liever voor iets speels en sexy? Kijk eens naar de lingerie die ze al draagt, of vraag het haar subtiel.

2. Let op de maat

De juiste maat is cruciaal voor comfortabele lingerie. Weet je niet zeker wat haar maat is? Neem dan stiekem een kijkje in haar ondergoedla, of vraag het aan een vriendin of familielid van haar.

3. Kies voor kwaliteit

Lingerie van goede kwaliteit gaat langer mee en voelt prettiger aan op de huid. Investeer in een paar mooie sets die ze met plezier zal dragen.

4. Vergeet de details niet

Kleine details kunnen een lingerie setje extra speciaal maken. Denk aan kant, broderie, of leuke lintjes.

5. Maak het persoonlijk

Wil je het echt bijzonder maken? Voeg dan een persoonlijk tintje toe. Laat haar naam of initialen in de lingerie borduren, of kies een setje in haar favoriete kleur.

Weet je niet zeker wat je moet kopen? Ga dan naar een (online) lingeriewinkel met geschoold personeel. Zij kunnen je helpen de perfecte set te vinden voor je vriendin. Ben je dan nog steeds niet zeker van je zaak? Geef haar een cadeaubon voor een lingeriewinkel. Zo kan ze zelf iets uitkiezen wat ze mooi vindt.

Lingerie is een perfect cadeau om je vriendin te laten zien hoeveel je om haar geeft. Met deze tips ben je zeker van een geslaagd cadeau!