De verhaallijn van Locked In

De spannende film vertelt het verhaal van Lina (Rose Williams), die niet zo gelukkig getrouwd is en vaak ruzie heeft met haar rijke maar afstandelijke schoonmoeder Katherine (Famke Janssen). Nadat Katherine een ongeluk heeft gehad, blijkt ze het locked-in syndroom te hebben, een ernstige verlamming.

Maar was het echt een ongeluk? Een verpleegkundige probeert haar te helpen en ontdekt een heleboel geheimen. Leugens, overspel en bedrog komen aan het licht. De film laat stap voor stap de geheimen van deze moeilijke situaties zien en houdt je op het puntje van je stoel.

Check hieronder de trailer van Locked In:

De cast

Een van de hoofdpersonages is Famke Janssen. De Nederlandse top actrice die bekend is van films als Taken, X-Men en Rounders. Verder spelen Rose Williams, Alex Hassell, Finn Cole (bekend van Peaky Blinders) en Anna Friel in deze Netflix-film. Kortom, een sterke cast die hoge verwachtingen schept.

IMDb en reviews van de Netflix-kijkers

De meningen over Locked In zijn daarentegen heel verschillend. Op IMDb krijgt hij een 5.1 van de 10. Niet echt super dus. Maar eerdere films hebben laten zien dat zo’n score niet per se betekent dat het geen fijne film is om te checken. Echte kenners kijken namelijk anders naar een film dan de doorsnee Netflix-kijker. Op Twitter zien we juist veel positieve reacties over deze nieuwe film op Netflix. Wij zetten er een aantal op een rij: