Schrikkelkindje en straatkat Liz Swerts

De knappe Liz Swerts hebben we te danken aan onze Zuiderburen en mag best aan het rijtje toegevoegd worden met de knapste vrouwen van België. Ze noemt zichzelf een actieve, chaotische, spontane en nieuwsgierig straatkat. Liz is een echt nachtmens en leeft overal en nergens. Officieel komt ze uit België, maar ze leeft regelmatig bij haar vader, vriendinnen en soms zelfs bij haar moeder en stiefvader in Spanje.

Leuk feitje: Liz Swerts is geboren op 29 februari, in een schrikkeljaar dus. Maar om het makkelijker te maken heeft ze besloten haar verjaardag buiten de schrikkeljaren om op 1 maart te vieren. Ze is naast een knappe waardige influencer ook werkzaam als leerkracht van een kappersopleiding.

Haar foto’s zorgen voor een glimlach op ons gezicht

Als we kijken op de Instagram pagina van Liz, dan krijgen we spontaan een lach op ons gezicht. Ze heeft een prachtige glimlach die gewoon aanstekelijk werkt, maar we genieten ook zeker van haar kiekjes in lingerie of op het strand in een bikini.

Ze is bovendien ambassadeur van Hunkemöller en laat zien hoe mooi de setjes wel niet kunnen staan. Hieronder een greep uit de prachtige Instagram-foto’s van Liz Swerts:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LizSwerts (@lizswerts)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LizSwerts (@lizswerts)