De carrière van Lisa Vol

Mocht je niet bekend zijn met Lisa, dan volg hier een korte introductie. Lisa Vol is geboren op 21 juni 1994 in Dordrecht en woonde daar samen met haar ouders en haar jongere tweelingzussen Amy en Shelley. Met haar twee zussen deed ze mee aan het Junior Songfestival in 2007. Daarna brachten ze velen nummers uit, waaronder Boemerdeboem en de welbekende Fout Ventje. 

 

Verder deden de dames mee als groep bij The Voice of Holland in 2014 en wonnen dat seizoen. In 2017 deden ze dames mee aanzet televisieprogramma Beste Zangers en kregen ze nog meer naamsbekendheid. Dit zorgde ervoor dat zij uiteindelijk in 2017 mocht meedoen aan het Eurovisiesongfestival in Oekraïne.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Het Amsterdamse grachtenappartement van Lisa

Lisa Vol laat haar villa in Waspik (bovenste foto) achter en gaat nu wonen in een volledig gerenoveerd appartement aan de Nieuwe Prinsengracht. De woning is gelegen op de eerste verdieping en bij binnenkomst kom je gelijk in de moderne open woonkamer binnen. Hier vallen je ogen op de keuken en de luxe inbouwhaard. De keuken is voorzien van een ontbijtbar en van diverse inbouwapparatuur waaronder een elektrische kookplaat en een Quooker.

woning lisa og3ne amsterdam

Tussen de open woonkeuken en de slaapkamers bevindt zich een luxe badkamer. De afwerking van de badkamer zorgt voor een design uitstraling. Je vind hier onder andere een dubbele wastafelmeubel met opbergruimte en een inloopdouche. Ook is er aan de overzijde van de badkamer een appartement toilet net als een kast voor een droger en wasmachine. De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement, één hiervan in voorzien van airconditioning. Meer foto’s vind je hieronder:appartement grachten amsterdam og3nehuis lisa vol