Wie is Lindsey Pelas?

Lindsey Pelas is een Amerikaanse actrice, social media influencer, ondernemer en model. Pelas is het meest bekend om haar aanwezigheid op sociale media en heeft miljoenen volgers op platformen als Instagram, Twitter en Snapchat.

Daarnaast is Lindsey de gastvrouw en oprichter van de Eyes Up Here podcast. Die podcast wordt wekelijks gestreamd op Focus TV. In de podcast komen er bekende mensen, maar ook vrienden van Lindsey. De onderwerpen die besproken worden zijn verschillend, zoals persoonlijke projecten, het promoten van positiviteit voor het lichaam, actuele nieuwskoppen, popcultuur, levensstijl, schoonheidstips en meer.

Ze modelleert momenteel voor meerdere merken en is ook te zien in publicaties, waaronder Maxim, GQ, Glamour, en heeft ook gemodelleerd voor Playboy en was de Playboy Cyber ​​Girl of the Month voor mei 2014. Kortom: ze is een populaire dame.

De 2022 Virtual Girlfriend kalender

Op Instagram heeft ze 18 november aangekondigd dat haar nieuwe kalender voor het jaar 2022 eraan komt op haar eigen website. De nieuwe kalander heeft dus de naam Virtual Girlfriend. De Instagram-post bestaat uit een video met beelden van Lindsey Pelas in de outfits die waarschijnlijk in de kalender te vinden zijn. Onder de video schrijft ze: “PS: I am not allowed to post the BEST AND HOTTEST parts from this because the humans in charge are still weird on Earth. You will find more bts and clips, behind the scenes vlog and QnA on my fan site.” Betekent dit dat ze de écht gewaagde foto’s nog voor ons in petto heeft?

De kalender is te koop in meerdere afmetingen en vanaf een prijs van $9,99.

Bekijk hieronder een aantal foto’s van de Instagram van Lindey Pelas:

Check ook de dochter van Michael Jackson die bijna de grens over gaat met nieuwe Instagram-foto’s.