Wie is Lindsay Brewer?

Lindsay Marie Brewer is een Amerikaanse autocoureur en influencer. Van oorsprong komt de 24-jarige blondine uit Colorado, maar tegenwoordig woont ze in het zonnige Los Angeles. Lindsay begon dan op haar 11e al met het racen van go-karts. Jong geleerd is oud gedaan en dat is te zien bij Brewer. Uiteindelijk ging ze van karts naar auto’s en won ze in 2015 en 2016 twee jaar achter elkaar de Legends Semi-Pro championship. Van 2019 tot begin 2021 was Brewer niet in races te vinden, maar ondertussen is ze weer terug van weggeweest.

 

Ze racet nu in een Honda TC Type R met het nummer 29. Ze wordt daarin gesponsord door de social media app Clubhouse en de Amerikaanse rijschool Skip Barber Racing. Zelf trainde ze ook bij Skip Barber Racing. Lindsay is op verschillende social media te vinden, waaronder Instagram en TikTok. Ze maakt ook video’s voor YouTube.

@lindsaymbrewer Oops😬🏁 #racecar ♬ GIMME MORE NICKI – Baby Q💖

De dame is populair op Instagram

Op haar Instagram is Lindsay Brewer verreweg het meest succesvol. Ze heeft op het platform maar liefst 1,6 miljoen volgers en ze mag zich de trotse eigenaar noemen van een blauw vinkje. Haar feed op Instagram heeft meer dan genoeg afwisseling, maar in elke post showt ze weer hoe mooi ze is. Naast foto’s van Brewer in haar racepak en in – of op – haar raceauto zijn er ook verschillende bikinifoto’s. Er zijn zelfs modellenfoto’s die gemaakt zijn tijdens fotoshoots. Lindsay Brewer weet zeker hoe ze moet poseren voor een foto. Het is in ieder geval geen straf om Lindsay op je tijdlijn voorbij te zien komen en het is dan ook niet zo gek dat ze zo populair is op Instagram.