De verhaallijn van Lift

De film Lift vertelt het verhaal over meesterdief Cyrus Whitaker (gespeeld door Kevin Hart), die door zijn ex Sarah (gespeeld door Gugu Mbatha-Raw) wordt uitgedaagd om een overval te plegen. De enige kanttekening: het lijkt een onmogelijke opgave. Cyrus moet namelijk een overval plegen op een 777-pasagiersvlucht van Londen naar Zürch om een terroristische aanslag te voorkomen, zonder dat de bemanning en passagiers iets merken. Aan boord van dit vliegtuig zit namelijk een grote hoeveelheid goud, ter waarde van maar liefst $ 500 miljoen.

Samenwerken met zijn ex-vriendin en de FBI maakt alles ingewikkelder, omdat niemand te vertrouwen lijkt. Terwijl de plannen worden gesmeed, komen ook de gevoelens en relaties van de personages aan bod. De dief moet niet alleen slim zijn, maar ook omgaan met zijn gevoelens voor zijn ex-vriendin. De druk stijgt naarmate de tijd vergaat en de dreiging van de terroristische aanval blijft.

Check hieronder de trailer van Lift:

 

La Casa de Papel ster te zien in nieuwe Netflix-film

In deze komische actiefilm is Úrsula Corberó (Camila), die we kennen als Tokio in ‘La Casa de Papel’, een van de hoofdpersonages. In de film ‘Lift’ laat Úrsula opnieuw haar criminele acteerskills zien, waardoor we een beetje flashbacks krijgen naar La Casa de Papel.

De cast bestaat verder uit Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D’Onofrio, Billy Magnussen, Jacob Batalon, Jean Reno, Sam Worthington, Paul Anderson, Viveik Kalra en Burn Gorman,

IMDb en de Netflix-kijkers over Lift

Op 12 januari 2024 werd ‘Lift’ gereleased op Netflix. Tot nu toe heeft het een vrij matige beoordeling van 5.5 / 10 sterren op IMDb. Hoewel de kenners kritisch zijn, zijn er ook zeker kijkers die hebben genoten van deze Netflix-film. We hebben wat positieve reacties van mensen op X (Twitter) geselecteerd: