Wie is Lies Zhara?

De 20-jarige Lies Zhara is een Nederlandse Influencer die je kunt vinden op TikTok en Instagram. Sinds een paar maanden doet ze ook aan wekelijkse vlogs op haar YouTube-kanaal. De blondine is geboren in het Nederlandse Haarlem en verhuisde op gegeven moment naar Noorwegen met haar moeder en stiefvader. Uiteindelijk keerde het gezin terug naar Nederland en bracht ze de rest van haar jeugd hier door. Ook vertelde ze in 2020 aan FHN Entertainment dat ze een grote dierenliefhebber is en daarom ook zoveel mogelijk veganistisch eet.

 

Ze is populair op TikTok en Instagram

In eerste instantie brak ze door op TikTok met haar lipsync- en dansfilmpjes en ook plaatst ze daar nog wel eens video’s met memes. Het huidige TikTok account begon ze in december 2020, maar het vorige account is ook nog gewoon te vinden en daar heeft ze zelfs nog meer volgers dan dat ze nu heeft. In ieder geval is ze al actief sinds op TikTok sinds begin 2018.

Ondertussen doet ze het op Instagram nog beter dan op TikTok. De content die ze op TikTok plaatst is vooral amusement, maar op Instagram kun je ware modellenfoto’s vinden. Niet zo heel gek ook, want in 2020 deed ze mee met de Miss Beauty van Noord-Holland verkiezing. Een gevoel voor humor heeft ze wel: de captions bevatten regelmatig woordgrappen.

Hoeveel volgers heeft Lies Zhara?

Ondertussen heeft Lies op TikTok al meer dan 325,1K volgers en 6,5 miljoen likes. Op Instagram heeft ze zelfs al 474K volgers. Grote kans dat die cijfers voorlopig ook nog wel even blijven stijgen. Regelmatig post ze op Instagram foto’s in bikini, lingerie of soms zelfs nog iets minder en dat lijkt in de smaak te vallen bij haar publiek. Zie hieronder een aantal foto’s van de Instsagram van Lies Zhara: