Lieke Klaver in de FHM500 lijst

In een indrukwekkende lijst van Nederlandse topsportvrouwen heeft Lieke Klaver haar naam toegevoegd aan het rijtje met prachtvrouwen als Anouk Hoogendijk, Suzanne Schulting en Lieke Martens. Dit benadrukt niet alleen haar snelheid, maar ook haar beeldschone uiterlijk. Ze vertelt zelf dat schoonheid niet alleen oppervlakkig is, maar ook innerlijk gevormd wordt. Een terechte winnares in onze ogen.

lieke klaver mooiste sportvrouw nederland 2024

Mooiste Sportvrouw van Nederland 2024

Maar laten we eerlijk zijn, Lieke Klaver is niet alleen een plaatje om naar te kijken. Deze dame blinkt ook nog eens uit op sportief gebied. Het lijkt erop dat de titel ‘Mooiste Sportvrouw van Nederland’ voor sprinters is weggelegd. Fleur Jong won vorig jaar als Mooiste Sportvrouw van Nederland en dit jaar is het opnieuw een sprinter die met de eer strijkt. Met de Olympische Spelen in het vooruitzicht heeft Lieke haar zinnen gezet op het neerzetten van haar snelste 400 meter in Parijs en streeft ze ernaar om Europees kampioen te worden. Een hoop dromen dus!

lieke klaver winnares mooie sportvrouw fhm500 2024

Uit haar comfortzone tijdens de fotoshoot

Voor deze award wordt ook een fotoshoot gemaakt en Lieke geeft toe dat het een beetje uit haar comfortzone was. Normaal gesproken is ze op foto’s meer bedekt en ‘veilig’ gekleed, maar deze keer werden de grenzen opgezocht. Gelukkig zorgde het team voor een veilige en professionele omgeving, wat haar een goed geval gaf tijdens de shoot.

En voor de nieuwsgierigen onder ons is er goed nieuws: er is een behind the scenes-video gemaakt van de shoot. Je kunt dus nog een kijkje nemen hoe Lieke voor de camera staat:

De toekomst van Lieke Klaver

Lieke Klaver heeft dus bewezen dat je zowel beeldschoon als sportief kunt zijn. Ze is terecht de winnares van de Mooiste Sportvrouw van Nederland 2024. Ze gaat door met het trainen en is van plan nog een hoop prijzen te winnen. Met haar doorzettingsvermogen en talent zal ze zeker ver komen! Wij selecteerden nog een aantal foto’s van Lieke:

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Klaver | Olympian (@liekeklaver)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Klaver | Olympian (@liekeklaver)