Karaoke en huwelijk

Wellicht voelde hij zich over het hoofd gezien, maar dat zal na deze actie niet zo snel meer gebeuren. De alleenstaande Al Gilberti uit de Verenigde Staten is het leven zonder liefde beu, en besluit zijn wensen voor een vrouw neer te zetten op een groot billboard. Hierin vraagt hij om de combinatie van huwelijk en karaoke. Enfin, dat is niet gratis. Al mag hier het bedrag van 370 euro per maand voor neerleggen. Wat heeft dit hem tot nu toe opgeleverd?

 

De telefoon bleef niet stil

De beste man kan in ieder geval niet zeggen dat hij met zijn actie geen aandacht heeft getrokken. Zijn telefoon bleef door het zes meter hoge billboard in ieder geval niet stil. Al ontving in slechts twee weken tijd meer dan 400 telefoontjes en 50 e-mails. Ondanks de grote hoeveelheid aanmeldingen betwijfelt hij of de desbetreffende dames daadwerkelijk op zoek zijn naar de liefde. Zo zegt hij dat het grootste deel van de vrouwen uit zou zijn op zijn centen. Hij zou zoeken naar een loyale, eerlijke en oprechte relatie, en hij zegt dat hij voor de juiste persoon naar elke plek in de VS zou verhuizen.

De man is tot veel bereid

Zelfs zou hij eventueel richting Groot-Brittannië, of naar ergens anders in Europa willen gaan voor de liefde. Hij vertelt: “Ik wil de juiste persoon ontmoeten, maar die persoon heeft me nog niet gebeld. Als ik de juiste persoon ontmoet, wil ik haar in de ogen kijken en zien hoe ze reageert. Ik zou zelfs naar Europa gaan om een potentieel iemand te ontmoeten.” Wat kan Al als partner bieden? Hij zegt dat hij goed kan luisteren en dat hij ruimdenkend is. Hij voegde eraan toe: “Ik ben een goede luisteraar. Ik heb een pensioeninkomen, en ben in goede vorm. Ik zie er bovendien niet zo oud uit als ik, en ben een open persoon.”

Of Al de liefde al heeft gevonden is nog niet bekend. Wij wensen hem met zijn zoektocht naar de liefde, door middel van het billboard, veel succes.