Lie Meurs van Ex on The Beach

De Vlaamse realityster Lie Meurs deed maar liefst twee keer mee aan Ex on the Beach: Double Dutch. Daarnaast was ze ook nog eens verleidster in het programma Temptation Island VIPS. De 27-jarige blondine is dus sinds 2019 al meerdere keren op onze tv-schermen verschenen en daarmee heeft ze heel wat fans verzameld.

 

Tegenwoordig focust de Belgische zich vooral op haar modellencarrière. Ze is dan ook een echte influencer en werkt samen met verschillende merken. Op tv zullen we haar misschien niet meer veel zien, maar we kunnen in ieder geval nog op Instagram van haar en haar carrière als lingeriemodel genieten. Lie Meurs post namelijk nog wel eens een uitdagende foto.

Lingeriemodel op Instagram

Lie Meurs heeft momenteel maar liefst 258k volgers op Instagram. Niet zo gek ook, want ze trakteert haar volgers maar al te graag regelmatig op een sensueel plaatje, bijvoorbeeld een kerstfoto in lingerie. Dit is dus zeker niet de eerste keer dat Lie op Instagram showt wat voor afgetraind lichaam ze heeft. Daarnaast heeft ze ook nog eens heel wat tattoos om mee te pronken.

Voor deze uitdagende foto poseert de Vlaamse Lie Meurs in een zwart, bijna doorschijnend, kanten lingeriesetje dat weinig aan de verbeelding overlaat. Daarmee laat ze zien dat ze nog altijd heel goed is in verleiden. Om het nog een beetje casual te houden heeft ze ook een glas water vast. Het onderschrift bij de foto luidt: “Hi missed you”. Wie of wat zou deze prachtige blondine gemist hebben? Het zonnetje? Een leuke man? Who knows.