Gigantisch zwembad met mega korting te koop bij Lidl

Lidl verkoopt een Bestway Steel Pro zwembad met een inhoud van 3300 liter met de afmetingen van 300 bij 201 bij 66 centimeter. Het zwembad is gemaakt van robuust TriTech (PVC, polyester) materiaal en hij is beschikbaar in het blauw. In je eentje het zwembad optillen vergt wat moeite, zonder water weegt hij namelijk 22 kilo.

 

Bij het zwembad komen nog veel meer dingen kijken dan een badje met wat water. Je krijgt er bij de Bestway Steel Pro namelijk nog een aantal attributen bij. Zwembadfolie dat van hetzelfde materiaal is gemaakt, een stalen buisconstructie met corrosiewerende coating, een geïntegreerde aftapkraan en een filterpomp, filterpatroon en reparatiepatch.

lidl zwembad goedkoop te koop

Klik op deze link om naar de website van de Lidl te gaan

Lovende reacties over het grote zwembad

We hebben het nog niet eens over de prijs van het zwembad gehad, maar daar komen we later op. Als eerst zijn de reacties erg lovend als het op het badje aankomt. “Super zwembad. Makkelijk te plaatsen, stevig en de pomp is ook eenvoudig in gebruik.”, “Goede kwaliteit tegen zeer goede prijs.”, is een greep uit de recensies die geplaatst zijn over het zwembad. Het zwembad scoort bovendien 4,5 / 5 sterren.

Dan komen we nu bij het moment waar iedereen op heeft zitten wachten; wat kost dit zwembad van de Lidl nou eigenlijk? Gelukkig weet de supermarkt altijd hoe ze ons op moeten vrolijker en ervoor zorgen dat we verkoeling hebben in de warmte. Het kostte in eerste instantie 189,95 euro, ook een redelijke prijs voor zo’n fantastisch zwembad. Toch doet Lidl er een schepje bovenop, of ze halen er juist een schepje vanaf. Ze geven namelijk een extra korting waardoor het zwembad nu nog maar 99 euro kost, echt een koopje voor zo’n fantastisch bad.

Klik op deze link om naar de website van de Lidl te gaan