De voordelen van een keramische barbecue

Als je een echte bbq-fanaat bent, dan weet je vast en zeker al wel de voordelen van een keramische bbq. Tóch zetten we de voordelen van deze unit nog even op een rij. Er zit namelijk een erg groot verschil tussen een ‘gewone’ houtskool en een keramische bbq.

Een keramische bbq kan je eigenlijk elk seizoen wel gebruiken. Dit komt doordat deze volledig afsluitbaar is. Zelfs als het wat minder goed weer is, kun je gewoon lekker doorgaan. Met de bbq kan je op heel veel verschillende manieren bakken en braden. Je kan het zelfs zo doen dat je niet iedere seconde naast de BBQ hoeft te staan. Ook blijven de hitte én de rook hierdoor goed in de BBQ, waardoor je de echte bbq-taste krijgt.

Lidl verkoopt eivormige BBQ nu voor een prikkie (1)

BBQ

Lidl €139 Shop nu

Met een keramische BBQ kan je veel meer dan grillen. Zo kan je roken, langzaam garen, braden en bakken. Heb je dus een stuk rosbief dat je lekker langzaam wilt garen? Dat is geen enkel probleem met deze BBQ. Ook kun je hele grote stukken gaar krijgen door de hoge deksel.

Klik op deze link om naar de website van de Lidl te gaan

De eivormige GRILLMEISTER BBQ van de Lidl

De Lidl verkoopt nu dus een keramische GRILLMEISTER BBQ voor een laag bedrag. Alle voordelen die hierboven staan heeft deze BBQ ook. Hij heeft een diameter van 26,5 cm. In andere woorden: veel ruimte om genoeg vlees te kunnen bakken. De BBQ kan 110 tot 370 graden Celsius worden en heeft een verende deksel met een houten handgreep zodat je je handen nooit kan verbranden.

De BBQ is nu voor een prijs van €139,- te verkrijgen. Die deal vind je nergens anders. Ben er dus snel bij! Check deze link om naar de website van de Lidl te gaan.