Het huis van Monica Geuze en Lars Veldwijk huis in Vinkeveen

Samen met Lars Veldwijk heeft Monica een dochtertje Zara-Lizzy. In 2019 kondigde Monica uit elkaar te gaan met Lars aangezien het tussen hen al een tijdje niet goed zat. Monica Geuze woonde nog niet erg lang in het huis in Vinkeveen, slechts een jaartje. In 2018 kochten zij samen het huis voor €550.000 en lieten ze er een hypotheek op vestigen van €60.000 euro van haar eigen bedrijf. In 2019 wilden ze het huis dus verkopen, met weinig succes. Vorig jaar stond de vraagprijs van het huis nog op €695.000, maar dat was blijkbaar niet aantrekkelijk genoeg.

 

De vraagprijs van de woning is nu verlaagd

Omdat het vorige bedrag blijkbaar te hoog voor de meeste mensen was, heeft Monica de vraagprijs van het huis verlaagd. De vraagprijs staat nu dan ook op het bedrag van €648.000. Monica Geuze hoopt nu meer succes te krijgen en het huis te verkopen.

Je bent vast en zeker benieuwd hoe het huis eruit ziet. Monica Geuze heeft namelijk een erg cleane en moderne inrichting. Het huis beschikt over twee slaapkamers en één badkamer. De keuken heeft een groot kookeiland en is voorzien van alle luxe apparaten die je je maar kan voorstellen. Ook heeft het huis een eetkamer met deuren naar buiten. Deze openslaande deuren leiden je naar het dakterras van maar liefst 156 vierkante meter. Dit is dus een heerlijk plekje om in de zomer te genieten van de zon. Zie hieronder een aantal foto’s van de woning of kijk op de site van BekendeBuren:

Monica Geuze zet eindelijk haar 'scheidinghuis' voor minder op de markt

Monica Geuze zet eindelijk haar 'scheidinghuis' voor minder op de markt