Lidl verkoopt een Smart TV voor een prikkie

Ja, je leest het goed. De Toshiba Android Smart TV is vanwege de Black Week deal nu voor meer dan de helft te koop. Hiermee bespaar je maar liefst € 550,-. Met de unieke blackweek kortingscode die op de website van de Lidl te vinden is, is de verzending zelfs gratis. Deze Android Smart TV is 65 inch en beschikt over een ingebouwde Chromecast, waarmee je gemakkelijk je favoriete entertainment vanaf je telefoon, tablet of laptop naar je TV kan streamen. En laten we eerlijk zijn: anno 2023 kan je simpelweg niet meer zonder een televisie als je jouw favoriete films en series op kan streamen.

Verder kan je dankzij de Google Voice Assistent direct op je TV antwoorden krijgen op je vragen. Je kan je stem verder ook gebruiken om van zender te wisselen of bijvoorbeeld programma’s te zoeken.

lidl smart tv

De Toshiba Android Smart TV beschikt over 4K HDR

De 4K UHD-tv’s bieden vier keer meer details dan de Full HD-modellen. Hierdoor krijg je levensechte beeldhelderheid en worden er dynamische metagegevens verzonden om precies de juiste helderheidsniveaus voor elke TV te berekenen en te weergeven. Bekijk de website van de Lidl voor meer informatie en de prijs van de Toshiba Android Smart TV.