Lidl verkoopt een goedkope smart tv

Zoals je misschien wel weet is de Lidl veel meer dan een ‘gewone’ supermarkt. De Duitse keten verkoopt namelijk van alles, van groente en fruit tot een spotgoedkope biertap. Niks – maar dan ook écht niks – is te gek voor het assortiment. Zelfs als je een nieuwe televisie wil kun je terecht bij de Lidl. Zo verkoopt de Lidl nu de TOSHIBA 43″ Full HD Smart TV met flinke korting.

Met deze Full HD-tv kun je perfecte beelden ontdekken. Met de Toshiba TRU beeldtechnologie kun je namelijk soepele beelden ervaren met meer details door een 1080p-scherm resolutie. Dit zorgt ook voor haarscherpe helderheid en levendige kleuren onafhankelijk van jouw content. Door de Screen Share functie kun jij je meest dierbare foto’s of video’s van je smartphone of tablet delen op je scherm. Zo kan je er met de hele familie van genieten.

lidl tv goedkoop te koop smart

Met SmartTV opent een hele nieuwe wereld van entertainment zich voor je en is alles met één klik weer weg. Je kunt kiezen uit Toshiba’s enorme assortiment muziek- video-, tv- en social media-apps. Zo staan Netflix of YouTube binnen de kortste keren op jouw scherm. Ook kun je gebruik maken van de Amazon Alexa intergratie of de Google-ondersteuning. Daarnaast heeft de TV een speciaal soort audio die je normaal alleen maar in de bioscoop hoort. Alles klinkt een stuk duidelijker dankzij de Dolby Audio™.

De adviesprijs van de 43 inch (109 cm) TV was eerst €419,-. Nu (met de 23% korting) kost het nog maar €321,01. De Smart TV van de Lidl heeft 2 HDMI poorten, 1 USB 2.0, 1 RJ45 Ethernet, 1 optische audio-uitgang, 1 hoofdtelefoon-uitgang, 1 CI+ en 1 VGA. Hij weegt 7,5 kg en is met voet 97,3 x 23,4 x 62 cm en zonder voet 97,3 x 8,1 x 57,6 cm. Als je hem nu bestel staat die over 5 dagen bij jou voor de deur. Ben je niet helemaal tevreden? Dan kan je hem binnen 90 dagen gratis retourneren.

Check deze link om naar de website van de Lidl te gaan