Lidl geeft korting op fitnessapparaat

Met de scherp geprijsde Christopeit roeitrainer, die te koop is bij de Lidl, heb jij een efficiënte bovenlichaam-, schouder-, rug-, arm- en beenspierentraining. Tijdens jouw work-out kan je gebruik maken van een van de vier in te stellen weerstandsniveaus. Hoef je niet gelijk als een professional in te stappen, maar kan je ook eventueel ook gewoon rustig beginnen op jouw niveau. Let er wel bij op dat de roeitrainer geschikt is voor een lichaamsgewicht van maximaal 120 kg.

De roeitrainer is eenvoudig in gebruik

Naast dat er dus verschillende niveaus zijn waarop je kan trainen, heeft het fitnessapparaat een eenvoudig af te lezen display. Hierbij kun je de tijd, het aantal gemaakte roeislagen, het aantal roeislagen dat jij per minuut haalt en jouw calorieverbruik in één opslag zien. Dan weet je ook makkelijk wanneer jouw training erop zit, of wanneer er toch even iets beter je best gedaan moet worden, omdat je niet het gewenste aantal roeislagen per minuut haalt.

Een ander voordeel is dat je dus niet meer naar de (te dure) sportschool hoeft met deze roeitrainer. Als je helemaal klaar bent met de training, is de roeitrainer eenvoudig op te klappen en te verplaatsen. Zo bespaar je ruimte in huis en blijf je ook nog eens fit. Het fitnessapparaat heeft een afmeting met een lengte van 173 cm, breedte van 44 cm en hoogte van 53 cm. Verder beschikt de roeitrainer over een gestoffeerde comfortstoel met kogelgelagerde wielen.

lidl roeitrainer

Positieve beoordeling op de website van de Lidl

Op de website van de Lidl heeft het fitnessapparaat ruim vier van de mogelijke vijf sterren gekregen. Daarnaast raadt 90% van de klanten dit product aan. Wees er snel bij, want in plaats van € 399,99- kost het nu ‘slechts’ € 139,- en is het bovendien direct leverbaar. Daardoor is het binnen drie werkdagen bij jou thuis.