De ideale oplossing voor een doodgeslagen biertje

Er is dus een manier om je gestorven biertje te reanimeren. Dit kan met een vette gadget, welke gewoon te koop is op Bol.com. De gadget waar we het over hebben heet de Ultrasonic Beer Foamer. Het is een klein wit apparaatje dat ervoor zorgt dat jouw bier opnieuw gaat bruisen en schuim creëert, in andere woorden: een bierschuimer. Het handige aan deze gadget is voornamelijk dat ‘ie best wel klein is. De gadget is gemaakt op zakformaat dus je kan ‘m naar elke kroeg meenemen die je maar wil.

Niet alleen kan dit apparaatje handig zijn voor je bier, maar het is ook een leuk gespreksonderwerp. Zie je een leuke dame zitten, met wie je wel een praatje wil maken? Dan kan deze gadget voor een erg grappige en unieke openingszin zorgen.

Met deze bierschuimer drink je nooit meer bier zonder schuim

Hoe werkt de bierschuimer?

Echt hoge wiskunde is deze bierschuimer niet. Er is dan ook zeker geen gebruiksaanwijzing voor nodig, het is namelijk een van de simpelste apparaatjes die je je maar kan bedenken. Om te beginnen zet je je gestorven biertje op de gadget. Dan klik je op het knopje. Je ziet nu dat het apparaatje begint te draaien en lichtelijk begint te trillen. Na een kleine minuut te wachten zie je het schuim van je bier omhoog komen. Eindelijk kan je gewoon je bier drinken zoals ‘ie hoort te zijn.

In de bierschuimer zit een lithium batterij die erg snel opgeladen is. Na vier uur tijd is de batterij weer volledig opgeladen en kan je ‘m weer volop gebruiken. Het is dus een kleine gadget en hierdoor kan je ‘m overal mee naar toe nemen waar je maar wilt.

Je kunt de Ultrasonic Beer Foamer nu kopen op Bol.com voor maar €17,49. Ook hebben we een instructie video hieronder voor je neergezet. Weet je al wat jouw volgende aankoop is?