De goedkope robotstofzuiger van de Lidl

De Lidl verkoopt momenteel een zeer handige robotstofzuiger van het merk Silvercrest. Dit apparaat heeft een accuduur tot 70 minuten en een capaciteit van 300 ml. Ook is deze robotstofzuiger programmeerbaar via afstandsbediening en is het stofreservoir gemakkelijk te legen.

Met de twee zijborstels is deze stofzuiger ook nog eens lekker efficiënt. En maak je maar geen zorgen, dit apparaat is voorzien van drie anti-val sensoren waardoor die niet van de trap zal vallen. Is de accu helemaal leeg? Dan is deze binnen vijf uur weer volledig opgeladen. Dit handige apparaat zuigt niet alleen de stof van de vloer, maar ook de randen langs de kamer en vlekken op de grond worden weer spik en span.

goedkope robotstofzuiger silvercrest lidl

Robotstofzuiger

Lidl €99,99 Shop nu

De voordelen van de Silvercrest robotstofzuiger

Er zijn vele redenen waarom een robotstofzuiger erg handig is. Zo bespaart het je hartstikke veel tijd, maakt het apparaat schoon onder meubels, maakt het bijna geen geluid en is een robotstofzuiger ook nog eens op afstand te bedienen. Dus heb je weinig tijd en ben je het zat om elke keer die zware bank te moeten verschuiven om bij die stoffige hoeken te komen? Dan is een robotstofzuiger het ideale apparaat voor jou.

De Lidl geeft flinke korting

Je krijgt nu maar liefst 22% korting op deze Silvercrest robotstofzuiger. Hierdoor kost dit apparaat niet €129 maar slecht €99,99. Ben jij nog opzoek naar een robotstofzuiger? Dan is dit een echte buitenkans. Klanten zijn ook hartstikke tevreden met dit apparaat. Zo scoort deze robotstofzuiger van Silvercrest 4,7/5 sterren. Bekijk deze link om naar de website van de Lidl te gaan voor meer informatie.