Boren, boren en nog eens boren

Bij Lidl vind je een geweldige Parkside boormachine waarmee je moeiteloos en efficiënt kunt boren. Of je nu een ervaren klusser bent of gewoon af en toe wat klusjes in huis wilt opknappen, de boormachine van Lidl biedt de precisie en kracht die je nodig hebt. Met deze betrouwbare boormachine wordt boren een fluitje van een cent, en dankzij de kwaliteit die Parkside biedt, weet je zeker dat je een duurzame en waardevolle investering doet voor al je boorprojecten.

lidl boormachine

De Parkside boormachine is te koop bij de Lidl

Bij Lidl is op dit moment de Parkside boormachine beschikbaar, namelijk de PARKSIDE PERFORMANCE Accu-slagboorschroefmachine 20V 80 Nm. Let wel, deze boormachine wordt verkocht zonder de benodigde accu. Maar maak je geen zorgen, want maar liefst 92 procent van de klanten beveelt deze boormachine aan, en dat zegt veel over de kwaliteit van het apparaat.

De PARKSIDE PERFORMANCE® Accu-slagboorschroefmachine biedt veelzijdigheid in termen van functionaliteit. Met een instelbaar toerental tussen 400 tpm (toeren per minuut) en 2000 tpm kun je de snelheid aanpassen aan de behoeften van je klus. Bovendien heeft deze boormachine een indrukwekkend maximaal draaimoment van 80 Nm, wat betekent dat hij zelfs met zwaardere klussen goed om kan gaan. De slagfrequentie bedraagt 36.000 tpm, wat handig kan zijn voor bepaalde klussen, zoals boren in hardere materialen.

Boormachine bij Lidl kopen?

Het is echter belangrijk om te weten dat deze aanbieding exclusief de benodigde accu en snellader is. De oorspronkelijke prijs van deze boormachine was 79,99 euro, maar je kunt hem nu aanschaffen voor een gereduceerde prijs van 59,99 euro, inclusief btw. Een aantrekkelijke deal, gezien de kwaliteit van het product.

lidl boormachine

Accu-slagboorschroefmachine 20V 80 Nm zonder accu

Parkside Performance €59,99 Shop nu

Het mooie is dat, mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met je aankoop, je binnen dertig dagen het product gratis kunt retourneren. Het artikelnummer voor deze boormachine is 100339861. Kortom, dit is een uitstekende gelegenheid om een hoogwaardige boormachine aan te schaffen tegen een aantrekkelijke prijs, met de flexibiliteit om de benodigde accu en snellader apart aan te schaffen. Wil je deze parel aanschaffen? Check hier dan de link naar de Parkside boormachine. 

Toch meer een bankhanger dan een klusser? Check dan eens deze smart-tv van de Lidl.