Lidl verkoopt de Chiq HD Android TV

Iedereen die op zoek is naar een nieuwe televisie, kan hoe gek dat ook klinkt, goed terecht bij de Duitse supermarkt keten. We weten nu in ieder geval dat we nu ook voor een tv bij de Lidl kunnen zijn.

Je vindt hier namelijk de Chiq HD Android TV L32G7LX 32″, een tv met onder andere direct LEDs. Dit en alle andere instellingen voor beeldkwaliteit, scherpe en levendige beelden zorgen voor een natuurlijke weergave. Het draait natuurlijk niet alleen maar om het beeld, want geluid is ook erg belangrijk. Met hun diepgaande audio-expertise gebruiken de ervaren DBX-TV audio-engineers de digitale audiosignaalprocessor (DSP) op een innovatieve manier om de luidsprekers van elke tv af te stemmen en te optimaliseren om een optimale geluidskwaliteit te bereiken, dat is pas echt de ultieme ervaring.

Smart TV goedkoop lidl

De tv is 32 inch, dat is diagonaal gezien zo’n 80 cm. De totale afmetingen, inclusief standaard, zijn: Breedte 72,4 x Hoogte 47,1 cm. Handig om vooraf even te weten, voordat het niet op je tv-kastje of in je kamer past.

Gebruik maken van Google

De naam van de tv geeft het al aan, het is een Android. Met deze gecertificeerde Android 11 heb je toegang tot de Google Play Store, Amazon Prime Video, YouTube en meer dan 5000 beschikbare apps. Daarnaast kan je ook gebruik maken van Google Assistant. Je hebt zo snel toegang tot entertainment, bedien je ‘slimme’ apparaten gewoon met jouw stem. Je hoeft er alleen maar de Google Assistant-knop op de afstandsbediening voor in te drukken. Kind kan de was doen.

Je kan de tv nu bestellen voor 159,- euro.

De televisie heeft een adviesprijs van 249 euro, maar Lidl is de beroerdste niet en geeft een korting van bijna 100 euro. Je kunt de televisie dus aanschaffen voor maar 159 euro. Als je hem nu bestelt, heb je het binnen drie dagen thuis, scheelt ook weer stoeien om dat ding in de auto te krijgen.