Lidl verkoopt het PARKSIDE 3-in-1 combi-apparaat

Deze deal van de Lidl is ideaal mocht je nu een scenario zoals bij Help, mijn man is Klusser! willen voorkomen. Daar verkopen ze nu namelijk een schroefboormachine, reciprozaag en multitool in een. Ideaal voor alle sloopwerkzaamheden die iets meer beleid vragen of juist voor wanneer je aan de details van je huis wil werken, zoals het ophangen van schilderijen. Wij zetten op een rijtje wat je allemaal kan verwachten van dit PARKSIDE 3-in-1 combi-apparaat.

Het is een accu-combigereedschap met antislip soft greep en snelle, gereedschap loze wisseling van de opzetstukken. Scheelt een hele hoop gepruts, zeker wanneer je niet een hele gereedschapskist thuis hebt liggen.

parkside boor afgeprijsd lidl

Daarnaast heeft het een ergonomische greep en antislip soft greep en uiteraard de al benoemde drie functies in één apparaat:

  • Schroefboormachine opzetstuk met traploze toerentalregeling inclusief links-/rechtsloop en ‘Quick Stop’ veiligheidsstop, 2 versnellingen, 19 instelbare draaimomenten en 1 instelbare boortrap.
  • Reciprozaag opzetstuk met een toerental van: 0 – 3.200 tpm, slaglengte van: 22 m en snelspanhouder zonder gereedschap.
  • Multitool opzetstuk met een toerental van: 0 – 20.000 tpm en een oscillatiehoek: drie graden.

Het opladen van het apparaat

Het klinkt natuurlijk allemaal wel heel mooi, maar er is toch een minpuntje: de machine is exclusief Parkside 20V accu en snellader. Wat dan wel weer een voordeel is, is dat het apparaat geschikt is voor de 20 V accu uit de Parkside 20 V familie. Die hoef je dus maar één keer te kopen en kan je daarna op meerdere apparaten gebruiken, scheelt toch weer.

Bovendien hoef je er gelukkig niet lang te wachten om er weer mee aan de slag te kunnen, de laadduur is slechts 60 minuten. Kan je in dat uurtje mooi bedenken wat je verder in huis aan wil gaan pakken. Als je het nu bestelt, heb je het binnen drie werkdagen thuis en kan je de week goed beginnen.  De Lidl geeft nu een korting van 14 procent op de huidige prijs. Uit 436 beoordelingen (!) krijgt dit apparaat 4.7 uit 5 sterren. Klanten zijn lyrisch! Bekijk deze link om naar de Lidl-webshop te gaan.