Lidl verkoopt laadstation voor elektrische (en hybride) auto’s

Ben je klaar om je elektrische of hybride voertuig op te laden met de snelheid van het licht met dit laadstation? Dan is de ULTIMATE SPEED® Wallbox 22 kW jouw nieuwe beste vriend. Deze krachtige laadoplossing biedt alles wat je nodig hebt voor een moeiteloze laadervaring, rechtstreeks vanuit je eigen garage of carport.

Met zijn comfortabele en compacte ontwerp past deze wallbox perfect in zelfs de kleinste ruimtes. Geen gedoe meer met ingewikkelde laadprocessen, het overzichtelijke LC-kleurendisplay houdt je op de hoogte van het laadproces, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent en hoelang het proces allemaal nog gaat duren.

Verdere specificaties van het apparaat

Maar dat is nog niet alles. Deze wallbox is ontworpen met jouw gemak en veiligheid in gedachten. Met een maximaal laadvermogen van maar liefst 22 kW (3 fasen) of 7,4 kW (1 fase), kun je er zeker van zijn dat je voertuig snel en efficiënt wordt opgeladen. Bovendien is de wallbox uitgerust met een energiebesparende stand-by-modus, automatische laadonderbreking bij oververhitting en een spatwaterdichte behuizing (IP65), waardoor hij zelfs bestand is tegen de meest barre weersomstandigheden.

laadstation lidl

ULTIMATE SPEED® Wallbox 22 kW

Lidl €399 (was 499) Shop nu

Maar het beste moet nog komen. Deze wallbox is niet alleen krachtig en betrouwbaar, maar ook volledig aanpasbaar aan jouw behoeften. Met negen selecteerbare laadvermogens kun je het laadproces precies afstemmen op jouw wensen. Of je nu snel wilt opladen of liever gebruik maakt van je eigen fotovoltaïsche systeem, met de ULTIMATE SPEED® Wallbox 22 kW heb je de controle in handen.

Het wordt nog beter. Met een directe levering binnen 3 werkdagen en 30 dagen gratis retourneren, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je laadgame naar een hoger niveau te tillen. Profiteer nu van Lidl hun speciale aanbieding en ontvang 20% korting op de aankoopprijs. Waar wacht je nog op? Bekijk de website van de Lidl voor meer informatie.