Lidl heeft een Samsung Smart TV te koop met korting

Als je vaak op social media te vinden bent, is het je vast niet ontgaan. De Lidl is meer dan alleen een supermarkt. Geregeld komt de Duitse keten met fantastische aanbiedingen op mooie producten die in andere winkels een stuk duurder zijn. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een nieuwe televisie? Daarvoor moet je ook bij de Lidl zijn.

Je vindt hier namelijk de Samsung Smart TV Crystal UHD 4K GUeen smart televisie met crystal display en vier keer meer pixels dan Full HD. Het is een échte Samsung en heeft de kwaliteit die je van ze gewend bent. Door het crystal display zijn alle details haarscherp zichtbaar en heb je beeld vol ontelbare kleurschakelingen. Daarnaast heeft de smart TV ook nog eens een crystal processor waardoor er een hoge contrastverhouding is. Je krijgt hierdoor een nog breder en scherper kleurenspectrum te zien dan een andere televisie zou geven.

Samsung Smart TV Crystal UHD 4K GU

Check deze link om naar de Lidl-website te gaan.

Wat betaal je voor de Crystal UHD 4K GU?

Hartstikke mooi, al die specificaties. Maar wat mag zo’n televisie dan kosten? Lidl heeft verschillende varianten te koop met andere afmetingen. Hoe groter de afmeting van de televisie, hoe hoger de korting. Zo heb je bijvoorbeeld de 75 inch Crystal UHU 4K GU. Deze heeft een scherm met een diameter van 75 inch (189 cm!) en een resolutie van 3840 x 2160 pixels. De Samsung heeft twee HDMI, één USB, één optische audio-uitgang, één antenne-ingang en één CI+ slot. Je kunt de televisie ook aan de muur bevestigen. Het is een Smart TV, wat inhoudt dat je via de televisie toegang hebt tot het internet met webbrowser. De televisie kost eigenlijk €1679,- maar Lidl geeft een korting van maar liefst 600 euro! Je kunt de televisie dus zo meenemen voor maar €1099,-. Dat is een korting van bijna 35%.

De Tv is ook in kleinere formaten te koop

Natuurlijk is het bedrag van deze Samsung Smart TV Crystal UHU 4K GU van de Lidl nog steeds aan de hoge kant. Daarnaast is de afmeting van 75 inch misschien ook wel wat groot voor de ruimte die je hebt. Je kunt daarom ook kiezen voor een kleinere variant. De afmetingen lopen uiteen van 43 inch (109 cm) tot 65 inch (165 cm). De prijs voor een kleinere variant zit tussen de €429,- en €849,- maar hoe kleiner de televisie, hoe lager de korting. Voor meer informatie over de televisie en de afmetingen kun je vinden op de website van de Lidl.