Robotstofzuiger afgeprijsd bij de Lidl

Op de webshop van de Lidl wordt er momenteel een Vileda robotstofzuiger VR 102 verkocht voor een zacht prijsje. De robotstofzuiger is geschikt voor de dagelijkse reiniging tussendoor. Het apparaat beschikt over een gemakkelijke en intuïtieve bediening met een druk op de knop.

Verder hoef jij je geen zorgen te maken dat jij de robotstofzuiger continu moet legen. Dankzij een 500 ml stofreservoir en een hoogwaardige lithium-ion accu heeft deze handige schoonmaakhulp een lange looptijd.

robotstofzuiger kopen lidl goedkoop

Robotstofzuiger

Lidl €149 Shop nu

Check deze link om naar de website van de Lidl te gaan.

Ook zal ieder hoekje schoongemaakt worden dankzij de drie verschillende reinigingspatronen: zigzag, spiraal en auto. Ook aan de veiligheid van het apparaatje is gedacht. Zo worden trappen herkend door de sensoren, waardoor hij niet van de trap al zal stuiteren. Heb jij laagpolige tapijten in huis liggen? No worries. De robotstofzuiger is geschikt voor tapijten tot 1,5 cm poollengte en is geschikt voor alle harde vloeren.

De adviesprijs van de Vileda Robotstofzuiger VR 102 ligt op 219,19 euro. De Lidl zet hem echter nu tegen een zachtere prijs in de etalage. Voor een bedrag van slechts 149 euro kan je deze robotstofzuiger al bestellen op de Lidl website.