De Zündapp Z101 opvouwbare e-bike is met korting te koop bij de Lidl

Deze e-bike van het merk Zündapp kost normaal gesproken € 1.299 bij de Lidl, maar is nu te koop met een korting van € 300 waardoor hij nu slechts € 999 kost. Hij is geschikt voor woon-werkverkeer en ideaal voor dagelijks gebruik. Daarbij combineert deze fiets ook nog eens de voordelen van een vouwfiets in combinatie met een elektrische aandrijving, waardoor het een zeer flexibel vervoermiddel is die gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is. Zo is deze fiets bijvoorbeeld ook ideaal om mee te nemen op vakantie.

Door middel van de klapmechanismen die in het frame, de pedalen en in de stuurpen van de fiets zitten, kan de fiets snel en gemakkelijk worden opgevouwen en is hij makkelijk mee te nemen in de auto of in het openbaar vervoer. De opgevouwen afmeting van de fiets is namelijk 97 x 67 x 44 cm en verder beschikt de e-bike over 20 inch wielen en een laag frame. Het frame is speciaal gemaakt van extra licht aluminium om zo gewicht te kunnen besparen, want ondanks de elektrische aandrijving weegt de fiets inclusief accu slechts 21,1 kg. Verder is de fiets gemakkelijk aan te passen aan de behoefte en wensen van de gebruiker door het makkelijk in hoogte verstelbare zadel en stuur.

e-bike lidl

Overige functies van de elektrische fiets

Deze kleine e-bike beschikt over 250 watt vermogen, waardoor je gemakkelijk een snelheid van 25 km per uur kan bereiken en heeft een lithium-ion-accie in het frame zitten. Via het bedieningselement met LED-display is de fiets met drie knoppen te bedienen. Dankzij de helderheidssensor past het display zich gemakkelijk aan het omgevingslicht aan, waardoor je hem gemakkelijk onder alle lichtomstandigheden kan gebruiken. De geveerde zadelpen en het comfortabele stadscomfortzadel zorgen voor een optimaal rijcomfort en met zijn 6 versnellingen kan er soepel worden geschakeld met behulp van de RevoShift draaigreepschakelaar. Verder mogen natuurlijk ook de spatborden, kettingkasten, zijstandaard en bel niet aan deze fiets ontbreken, en beschikt de e-bike over verlichting die zijn stroom krijgt van de batterij. Kortom, een compacte en gebruiksvriendelijke e-bike die van alle gemakken voorzien is en gemakkelijk mee te nemen is op reis.

e-bike lidl

Deze e-bike is nu voor € 999 gemakkelijk te bestellen via de website van de Lidl. Wees er snel bij, want er zijn nog maar enkele stuks beschikbaar.