Heerlijk relaxen in een opblaasbare jacuzzi

Niks is heerlijker dan even helemaal tot rust komen in een lekker warme jacuzzi. Zie je het al voor je: je komt net thuis van je werkdag, pakt een heerlijk wijntje en dompelt jezelf helemaal onder in het warme water. De zon schijnt nog eventjes en zelfs na zonsondergang kun je nog heerlijk genieten in het water.

Heb jij altijd al zo willen thuiskomen maar heb je er geen ruimte voor in je tuin, dakterras of balkon? Dan heeft de Lidl nu dé perfecte oplossing voor je. De supermarktketen heeft nu namelijk een luxe jacuzzi te koop staan met een gigantische korting van maar liefst 46%. Als je nog even wilt profiteren van deze scherpe prijzen, moet je er snel bij zijn.

Lidl geeft gigantische korting op luxe jacuzzi

Inmiddels weten we dat je veel meer dan alleen je boodschappen kan halen bij de Lidl. Ook voor dé perfecte nieuwe tuin-accessoires moet je blijkbaar bij de Lidl zijn. De Bestway LAY-Z-SPA luxe jacuzzi van de Lidl heeft een diameter van 196 x 71 cm en heeft een inhoud van 916 liter. Deze afmetingen maken de jacuzzi geschikt voor maar liefst 6 personen, dus je kunt gezellig meteen je beste vrienden uitnodigen. Je kunt zelf kiezen welke temperatuur je het water wilt hebben door gebruik te maken van de opklapbare soft-touch display.

Lidl korting luxe jacuzzi

Maar je hoeft gelukkig niet alleen in stilstaand water te liggen: er zit namelijk ook 140 AirJet™-sproeiers in waardoor je kunt genieten van een heerlijke bubbelmassage met warme lucht. Normaal gesproken moet je aardig wat geld neerleggen voor deze jacuzzi, maar door de gigantische korting van 46% (!) kun je de luxe jacuzzi van de Lidl nu al in huis halen voor slechts 349 euro. Bestel de jacuzzi via deze link.