Wie is Sofia Vergara?

Sofia Margarita Vergara is geboren op 10 juli 1972 in de Colombiaanse stad Barranquilla. Ze begon haar carrière als actrice met rollen in verschillende Mexicaanse televisieseries. In 2002 debuteerde ze in de speelfilm Big Trouble, tevens haar eerste Amerikaanse filmrol. Daarna speelde ze in veel Engelstalige en Spaanstalige series, waaronder in de sitcom Modern Family vanaf 2009. Voor haar werk als film-en televisieactrice verkreeg ze in 2015 een ster op de Walk of Fame in Hollywood en werd ze verschillende keren genomineerd voor een Emmy Award en een Golden Globe. In 2017 won ze daadwerkelijk een People Choise Award voor haar rol in Modern Family.

Ook had Vergara een kortstondig huwelijk van 1991 tot 1993, waaraan ze een zoon overhield. In 2015 trouwde ze opnieuw, ditmaal met acteur Joe Manganiello. Vergara is woonachtig in de Verenigde Staten, omdat ze zich in haar geboorteland Colombia niet veilig voelde. Haar broer sneuvelde bijvoorbeeld in 1998 in hun geboortestad, toen hij tijdens een ontvoering werd doodgeschoten.

De Colombiaanse actrice gaat uit de kleren op Instagram

De Colombiaanse actrice heeft een ruim netwerk op Instagram verworven met een niet al te zuinige 31,2 miljoen volgers. Ze is dan ook een actief Instagram-gebruiker en haar account bestaat uit maar liefst 5485 foto’s en video’s. Haar laatste video maakt de tongen op Instagram flink los en laat met name het mannelijke deel van haar achterban op het puntje van de stoel zitten. Het gaat om een video waarin de mooie vrouw weliswaar niet volledig, maar voor een groot deel uit de kleren gaat. De video is dan ook weinig verhullend: Vergara draagt in de video een prachtig lingeriesetje, waarin haar rondingen meer dan goed zichtbaar zijn.

Bovendien is de voorgevel van de actrice prominent in beeld, maar trekt haar zwoele blik eveneens de aandacht. Ondertussen wapperen haar donkerblonde lokken sierlijk in de wind en laat de actrice ook het bijbehorende ondergoed zien. We snappen natuurlijk dat je nu meer dan nieuwsgierig bent geworden, dus bekijk hieronder snel de Instagram-video:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)