Lidl Silvercrest Torenventilator

Zoals we al weten komt Lidl vaak met leuke en handige gadgets. De Torenventilator van Silvercrest is dan ook het perfecte product om in deze hete dagen aan te bieden. Het is vandaag weer op voorraad maar wees er snel bij want het zal hard gaan.

Het product

Om te beginnen kan je kiezen tussen een wit en zwarte Torenventilator. Je kan hem dus lekker matchen met andere spullen in je kamer. De ventilator heeft 3 verschillende standen: laag, medium en hoog. Daarbij komt een zwenkfunctie met een draaicirkel van 90 graden, genoeg om de heetste helft van je kamer te verkoelen dus. Een stijlvolle ventilator die nu ook wordt aangeboden van 29.99,- voor 19,99,- euro.

Check hier voor meer informatie over de Torenventilator van Silvercrest.

torenventilator

Met een gewicht van nog geen 2,5 kilo het is ook erg makkelijk te verplaatsen en vervoeren naar een andere plek. Een van de nuttige functies van dit apparaat is de timer. Met een instelbare 120-minuten timer schakelt de ventilator zich zelf uit. Als jij de ventilator naast je bed kun jij lekker gaan slapen, zonder dat de hele nacht die wind op je gezicht zal staan. Als je slaapt, stelt de hitte ook niet meer zoveel voor natuurlijk.

Heb je toch niet zoveel ruimte voor dit mooie apparaat of ben je op zoek naar een formaat kleiner? Dan kan je natuurlijk ook deze handige mini-ventilator van Silvercrest nemen.