Een goedkope opvouwbare e-bike

De Lidl geeft nu maar liefst €500 korting op een opvouwbare e-bike van het merk Zündapp. Deze handige vouwfiets combineert de voordelen van een conventionele vouwfiets met een elektrische aandrijving. Dit maakt het een flexibel en milieuvriendelijk vervoersmiddel in de steden. Deze zwarte e-bike combineert sportiviteit met praktisch nut op een manier die geschikt is voor dagelijks gebruik. Ook is deze elektrische fiets een metgezel voor op vakantie. Door de vouwmechanismen in het frame, de pedalen en de stuurpen kan de fiets snel worden opgevouwen en mee worden genomen in de auto of in het openbaar vervoer. Erg handig dus voor wanneer je dagelijks met de trein moet reizen en daarna nog een flink stuk moet trappen.

Deze fiets is daarnaast van nog meer handige functies voorzien. De accu die in het frame is ondergebracht kan namelijk worden vergrendeld ter bescherming tegen diefstal. Een volle accu heeft een actieradius van circa 35-65 km. Hiermee kun je flink wat kilometers fietsen zonder te veel inspanning te hoeven verrichten. De geveerde zadelpen draagt bij aan het optimale rijcomfort dat deze e-bike biedt. En het comfortabele city comfortzadel zorgt ervoor dat de bestuurder comfortabel kan zitten. Deze vouwfiets beschikt naast de naast de aandrijving ook over een Shimano kettingschakeling met 6 versnellingen. Hiermee kun je fietsen op je gewenste tempo.

lidl opvouwbare e-bike te koop goedkoop korting

Opvouwbare e-bike

Lidl €899 Shop nu

De Lidl geeft nu een flinke korting op de elektrische vouwfiets

De vraagprijs van deze Zündapp E-bike vouwfiets bedraagt normaal gesproken €1.399 maar door de flinke 35% korting kost deze fraaie e-bike nu slechts €899. Profiteer dus nu van deze extra korting en bekijk de website van de Lidl voor meer informatie.