Wat is de friet-pizza?

De friet-pizza is precies waar je aan denkt wanneer je de naam hoort: een pizza met friet erop. De basis is een traditionele pizzabodem, maar in plaats van de gebruikelijke toppings zoals peperoni, ligt deze pizza vol met goudbruine frietjes. Het geheel wordt afgemaakt met een saus die doet denken aan de klassieke combinatie van friet speciaal, compleet met mayonaise, ketchup en een beetje ui. Het klinkt misschien als een vreemde combinatie, maar voor degenen die houden van zowel pizza als friet, zou dit wel eens de ultieme snack kunnen zijn.

Friet-pizza van de Lidl

Wat is de frikandel speciaal-pizza?

De frikandel speciaal-pizza tilt de Nederlandse snackbarfavoriet naar een heel nieuw niveau. Deze pizza heeft een bodem bedekt met tomatensaus, maar de echte ster van de show zijn de stukken frikandel die strategisch over de pizza zijn verdeeld. Net als bij een traditionele frikandel speciaal, wordt deze pizza afgemaakt met een perfecte hoeveelheid mayonaise, curry en fijngehakte uitjes.

Frikandel speciaal-pizza van de Lidl

Geweldig of niet?

De reacties op deze nieuwe creaties zijn gemengd. Voor sommigen zijn de friet-pizza en frikandel speciaal-pizza een droom die uitkomt, een perfecte samensmelting van hun favoriete snacks. Voor anderen lijkt het meer op een culinaire nachtmerrie, een over-the-top poging om iets nieuws te creëren zonder echt na te denken over de smaakcombinaties. Je zult het dus zelf moeten proberen om erachter te komen.

Waar koop je deze pizza’s?

Deze unieke pizza’s zijn nu verkrijgbaar bij Lidl en worden gepromoot als een beperkte aanbieding, dus wie nieuwsgierig is, moet snel zijn om ze te proberen. Lidl staat bekend om zijn creatieve en gedurfde productaanbiedingen, en deze snacks zijn daar zeker een voorbeeld van. Het is een kans voor snackliefhebbers om iets nieuws te proberen. Of je nu enthousiast bent of sceptisch; deze nieuwe pizza’s van de Lidl zijn het waard om uit te proberen als echte Hollanders.