De Zündapp e-mountainbike z801 27,5″

De Lidl verkoopt op dit moment de Zündapp e-mountainbike z801 27,5″, een relatief goedkope elektrische mountainbike. Het bijzonder aan deze fiets is dat deze fiets niet per se bedoeld is voor al dat crossen. Het is namelijk gewoon een fiets voor dagelijks gebruik. De fiets is dan ook voornamelijk geschikt voor mensen die gewoon graag wat motorondersteuning willen hebben tijdens het fietsen. De mountainbike kan tot wel ongeveer 25 kilometer per uur rijden. Hoelang de accu meegaat ligt aan een aantal dingen: de lading, je rijstijl en de omgevingsomstandigheden. Je afstand kan dan dus tussen 30 tot 125 kilometer liggen, afhankelijke van alle omstandigheden.

De Lidl geeft mega korting e-bike nu 1200 goedkoper

Hoe ‘bestuur’ je de Lidl Zündapp e-mountainbike z801 27,5″?

De fiets is hartstikke eenvoudig in elkaar gezet. Aan de linkerkant, net langs het handvat, zie je een ‘kastje’ aan het stuur hangen. Dit is een display waarmee jij de fiets kan ‘besturen’. Er zijn drie knoppen waarmee jij de volledige aandrijving tot jouw eigen persoonlijke voorkeur kan zetten. Aan de linkerkant van het stuur zit ook je versnelling. De mountainbike heeft 21 versnelling. Een harde wind kan jou dus niet meer tegenhouden.

De Lidl geeft mega korting e-bike nu 1200 goedkoper

Een ander groot voordeel aan deze fiets, zijn de banden. Deze banden hebben een 27,5″ wielmaat, die de voordelen van een 26″en 29″moeten combineren. Je hebt met deze banden lekker veel grip op de weg en je zal merken dat de fiets een heerlijk rolgedrag heeft. De framehoogte van de fiets is 48 centimeter. Om ‘perfect’ op de fiets te passen, is het het beste als je tussen de 170 centimeter en 190 centimeter lang bent. De Zündapp kan een gewicht van 120 kilo houden.

Check deze link om naar de website van de Lidl te gaan

De Lidl Zündapp e-mountainbike z801 27,5″ kopen

Normaal zijn elektrische fietsen best wel prijzig, maar dat is nu niet het geval. De fiets kostte eerst namelijk €2299,- en nu maar €1099,-. Dat betekent dat je wel €1200,- goedkoper uit bent!