Lidl verkoopt een heerlijke e-bike

Het gaat om de CRIVIT Urban e-bike. Deze elektrische fietsen bieden naar eigen zeggen de best mogelijke ondersteuning in het dagelijks leven. Met het tijdloze, minimalistische design, zijn ze een echte blikvanger op de weg. Steel de show met deze sportieve, unisex Urban e-bike van Lidl. Mocht zwart niet helemaal jouw voorkeur hebben, dan is er goed nieuws, want deze e-bike is bij de Lidl ook verkrijgbaar in crèmekleur.

lidl e-bike

Specificaties van de CRIVIT Urban e-bike

De krachtige accu bevindt zich in de framebuis en kan eenvoudig worden verwijderd om op te laden. Met een capaciteit van 360W heb je een actieradius tot zo’n 70 kilometer. Handig om te weten hoe ver je kan fietsen, straks moet je ineens toch wel weer echt fietsen en dat wil je natuurlijk niet meer.

Naast de accu is een belangrijk kenmerk de ingebouwde koppelsensor. Deze zorgt voor de meest natuurlijke rijervaring, zonder dat er versnellingen nodig zijn. Hoe harder je trapt, hoe meer ondersteuning je krijgt van de achterwielmotor. Om het in cijfers uit te drukken: de e-bike accelereert van 0 tot 25 km/u in slechts enkele seconden. Vijf ondersteuningsniveaus, die via het geïntegreerde LED-display gemakkelijk kunnen worden geselecteerd, zorgen voor een aangename rijervaring.

lidl e-bike 5

Lidl zorgt voor de optimale beleving

Dankzij de slijtvaste riemaandrijving van carbon is de Urban e-bike van Lidl zeer duurzaam en onderhoudsarm, iets wat natuurlijk als muziek in de oren klinkt. We hebben er namelijk helemaal geen tijd voor om elke keer de fiets een paar dagen kwijt te zijn aan de fietsenmaker.

lidl e-bike

Urban E-Bike 27,5"

CRIVIT €1299,- Shop nu

Aardig dat de Lidl is, bieden ze vijf jaar garantie op het frame, twee jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op de e-bike. Je kunt de CRIVIT Urban e-bike aanschaffen op Lidl.nl voor 1.299 euro.

Meer een stepper dan een fietser? Check dan eens deze elektrische step van de Action.