Draagbare beamer van XGIMI is nu te koop bij de Lidl

Bij de Lidl hebben ze nu iets leuks te koop: een handige beamer met de naam XGIMI MoGo Pro+. Deze beamer kan video’s en foto’s op een groot scherm laten zien, met heldere beelden. Het scherm kan tot wel 100 inch groot zijn (een schermdiagonaal van 254 centimeter).

Ook is deze XGIMI beamer voorzien van 3D-beeldtechnologie, waardoor jij een echte thuisbioscoop hebt. Het licht van de beamer is ook nog eens zacht voor je ogen. De MoGo Pro+ heeft ook nog eens krachtige luidsprekers. Je kunt hem zelfs gebruiken als een draagbare muziekbox via bluetooth of een kabel.

draagbare beamer lidl

En het wordt nog beter, want deze beamer werkt op Android 9.0 TV. Dat betekent dat je apps zoals YouTube, Amazon Prime, Disney+, Netflix en nog veel meer kunt gebruiken. Het is als een tv, maar dan met veel meer mogelijkheden. Als je iets wilt opzoeken, hoef je alleen maar te praten tegen de afstandsbediening. En als je video’s of foto’s van je telefoon, tablet of computer wilt laten zien, kan dat heel gemakkelijk.

draagbare beamer lidl

Met de ingebouwde standaard kun je de beamer omhoog of omlaag richten, en je kunt zelfs tot 10 films en 1000 liedjes opslaan op de beamer. Zo heb je je favoriete films of liedjes altijd bij de hand, zelfs als je geen internet hebt. En als je een film kijkt, kun je dat tot wel 4 uur lang doen voordat de batterij leeg is. En als je alleen naar muziek luistert, kan dat zelfs tot 8 uur duren. Het beste van alles is dat deze geweldige beamer slechts 533,26 euro kost. Dus wat wil je nog meer?

Als je dus op zoek bent naar een geweldige en handige manier om films te kijken of plezier te hebben met je vrienden en familie. Of wil je meer informatie hebben van de beamer? Check dan XGIMI MoGo Pro+ beamer van de Lidl.