Lidl heeft nu een design handstofzuiger in het assortiment

Niemand heeft zin om regelmatig te stofzuigen. Maar wil je het een beetje bewoonbaar houden, zal je er toch echt aan moeten geloven. Gelukkig hoef je dankzij dit item van de Lidl niet meer bij elk klein kruimeltje met de hele stofzuiger inclusief dat ellenlange snoer en onhandig grote slang te stoeien. Met afmetingen van 29,5 x 7,2 x 7,2 cm en een gewicht van slechts 555 gram, is de SILVERCREST een makkelijk te gebruiken handstofzuiger.

Het gaat dus om de SILVERCREST® Design handstofzuiger. Deze handstofzuiger is voorzien van een krachtige li-ion-accu. Het laden duurt tussen de 4 en 6 uur, maar dan heb je er daarna een kwartier plezier van. En dat lijkt ons meer dan genoeg tijd om de kruimels tussen bijvoorbeeld jouw toetsenbord weg te halen. Met een stofreservoir van max. 100 ml, zou dit geen probleem moeten zijn.

Geen vervanger van de stofzuiger

We willen wel even benadrukken dat het geen vervanger is voor de stofzuiger, maar slechts een handige oplossing voor de snelle dingen om schoon te maken. Voor als je bijvoorbeeld hebt lopen kruimelen tijdens het eten etc. Als klap op de vuurpijl heb je ook nog de keuze uit 2 verschillende kleuren: zwart & wit.

lidl stofzuiger hand

Consumenten zijn lyrisch over dit product. Uit maar liefst 87 reviews scoort dit product 4,5 / 5 sterren. Reacties als ‘Heel makkelijk handbaar apparaat, ben er blij mee!’ en ‘Ziet er goed uit en presteert ook goed. Lage prijs voor goede kwaliteit’ geven aan hoe positief klanten zijn over deze handstofzuiger.

Hoeveel betaal je voor deze handstofzuiger?

De handstofzuiger kost inclusief btw 29,99 euro en wordt binnen drie werkdagen bij jou thuisbezorgd. Deze lage prijs, in combinatie met een review van 4,5 van de 5 sterren én 92% van de klanten die het aan raden, zorgen ervoor dat dit een uiterst interessante gadget is. Bestellen kan via de Lidl-website.