Lidl geeft korting op Christopeit Sport loopband

Met de inmiddels wat scherper geprijsde Christopeit Sport Loopband CS 4000 van de Lidl wordt het snel verliezen van gewicht in één klap een stuk makkelijker gemaakt. De loopband maakt het volgens de van oorsprong Duitse supermarktketen mogelijk om bijna elke loopworkout uit te voeren, op een doelgerichte manier. Daarnaast kan de loopband eenvoudig in huis worden geplaatst. Weer of geen weer, jij kunt in ieder geval sporten!

Het is algemeen bekend dat loop-  en/of hardlooptraining het lichamelijk welzijn erg bevorderen. De Christopeit Sport loopband richt zich op bijna het hele spierstelsel van het lichaam, of je nou loopt, wandelt of jogt. Je kunt je eigen programma kiezen uit de 12 trainingsprogramma’s of trainen volgens jouw eigen ideeën door tijd, afstand of calorieën op te geven. De loopband kan worden in- en uitgeschakeld of de snelheid kan worden aangepast met de in de handgrepen geïntegreerde knoppen.

loopband lidl goedkoop

Een ander voordeel is uiteraard dat je nooit meer naar de sportschool hoeft voor jouw cardio. In combinatie met de afgeprijsde roeitrainer van de Lidl heb jij de beschikking over een heuse geïntegreerde homegym, die elke spier van het lichaam uitdaagt.

Positieve reviews van consumenten

Ook de reviews – hoewel het er maar drie zijn – liegen er niet om. Consumenten zijn werkelijk lyrisch over de loopband en geven de gadget 5/5 sterren. Zo vindt één gebruiker de ‘kwaliteit boven verwachting’, roemt een ander de loopband om het bijgevoegde trainingsschema, en bestempelt nog iemand anders de prijs-kwaliteitverhouding als ‘super’. Kortom: genoeg reden om je slag te gaan. In plaats van de oorspronkelijke € 849 kost deze loopband nu ‘slechts’ € 349! Je kunt de Lidl loopband via deze link bestellen.