Silvercrest bluetooth oordopjes met noise cancelling

De Lidl heeft nu een korting van maar liefst 49% op deze handige draadloze oordopjes waardoor je nu de helft van de prijs betaalt. Zo zijn de oordopjes, die oorspronkelijk € 54,99 kosten, nu voor € 27,50 online verkrijgbaar. En dan krijg je ook nog eens oordopjes van een goede kwaliteit. Zo scoort hij via de klantenreviews op de website een goede 4 van de 5 sterren.

Deze Silvercrest oordopjes beschikken over noise cancelling. Dit houdt in dat er een extra microfoon aanwezig is die achtergrondgeluiden opvangt. Deze geluiden worden opgevangen en er wordt automatisch een antigeluid gecreëerd, waardoor je geen last zal hebben van vervelende achtergrondgeluiden. Ideaal voor wanneer jij je moet focussen. Verder beschikken deze oordopjes van een spraakbesturing via Siri en Google Assistant en bevat deze een handige druksensor die voor een gemakkelijke muziekbediening zorgt.

silvercrest oordopjes lidl

De oordopjes zijn van een zwart design en komen in een mooie bijpassende opbergcase waarin je ze ook gelijk kan opladen. Silvercrest is een A-merk waarvan je goede kwaliteit kan verwachten. De oordopjes zijn nu voor het lage bedrag van € 27,50 hier online te bestellen.