De barbecue van Lidl heeft wel vier verschillende gaarzones

De GRILLMEISTER Gas Barbecue van Lidl heeft een grilloppervlak van 63,5 bij 42 centimeter met 2 afzonderlijke RVS-roosters. De barbecue beschikt over een 3-pits gasgrill met 4 gaarzones. De intensieve gaarzone is voorzien van een extra sterke brander met een vermogen van 4,5 kW. De allround-gaarzone is afgesteld met twee branders met met een vermogen van 3,3 kW en de zijkookplaat met één brander van hetzelfde kaliber.

Tot slot is de barbecue voorzien van een warmhoudrek dat ook geschikt is voor koken op lage temperaturen, waarmee totaalvermogen van de barbecue neerkomt op 14,4 kW. Kortom: deze barbecue is geschikt voor elke lekkernij die je maar op de grillplaat kwijt zou willen.

Check deze link om naar de Lidl website te gaan.

De barbecue is ook heel netjes afgewerkt

Daarnaast is de barbecue verfraaid met een dubbelwandige RVS-afzuigkap met een geïntegreerde thermometer en nauwkeurig verstelbare draaiknoppen met rubberen greepzone. Bovendien is de barbecue voorzien van een ingebouwde flesopener mét opvangbak en drie haken om je barbecuebestek aan op te hangen. Een afneembare lekbak zorgt ervoor dat vrijkomend vocht netjes wordt afgevoerd en door een ingebouwde gasfleshouder kun je gasflessen van verschillende groottes aansluiten. Hiervoor is eveneens een aansluitslang met drukregelaar aangelegd. Het onderstel van de barbecue is voorzien van een handige opbergruimte met 2 afsluitbare deuren. Het geheel is zeer eenvoudig te verplaatsen met behulp van vier wieltjes, waarvan er twee vergrendelbaar zijn.

 

gcp5e294835be3841188749620444a7229f

BBQ

Lidl €164,5- Shop nu

Waar kan je de barbecue bestellen?

De GRILLMEISTER Gas Barbecue kun je met een kortingscode van 50% bestellen via de webshop van de Lidl. De reguliere prijs van de barbecue is 329 euro, maar vanwege de zomerkorting kan hij nu voor slechts 164 euro van jou zijn! De barbecue wordt binnen vijf werkdagen bij je thuis bezorgd, maar hiervoor zul je vanwege de grootte van het product wel een zelfgekozen bezorgmoment moeten selecteren. Mocht je toch niet tevreden zijn over de kwaliteiten van de barbecue, dan kun je hem binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Heb jij intussen al een feestje in jouw achtertuin gepland?