Villa en Breda is de absolute droomwoning

Het zoeken naar de perfecte droomwoning is vaak een spannende en inspirerende reis. Het is een zoektocht naar een plek waar comfort, stijl en functionaliteit samenkomen om een leven vol luxe en genot mogelijk te maken. En soms, heel soms, komt er een woning voorbij die al je verwachtingen overtreft. En hoe toevallig is het dat precies zo’n aanbod op Funda te vinden is? Deze betoverende Funda droomvilla in Breda belichaamt de harmonie tussen modern design en klassieke elegantie. Met een prachtige ligging in het hart van de charmante “Princenhage” wijk en een uitgebreide lijst van voorzieningen, waaronder een verwarmd zwembad, een veelzijdig bijgebouw en weelderige tuin, is dit aanbod op Funda niet alleen een huis, maar een belofte van een buitengewoon leven.

 

Deze volledig gemoderniseerde en unieke Funda droomvilla, gelegen in het schilderachtige “Princenhage” in Breda, biedt een prachtige tuin met diverse voorzieningen. Denk aan een multifunctioneel bijgebouw, een verwarmd zwembad, een speelgedeelte, een moestuin en zelfs een jacuzzi. Omdat deze woning zo ontzettend veel te bieden heeft, is het perfect voor grote gezinnen, professionals die vanuit huis werken of zelfs gezinnen die mantelzorg hebben. Op dit moment is het bijgebouw omgetoverd tot sportruime, maar dat kan natuurlijk aangepast worden voor veel verschillende doeleinden. De woning heeft een perceeloppervlakte van 1.393 m2 en een woonoppervlakte van 410 m2. Hier komen dan nog overige inpandige ruimtes en externe bergruimtes bij. In totaal heeft de villa maar liefst 15 kamers, waarvan acht slaapkamers, twee badkamers en één apart toilet allemaal verdeeld over drie woonlagen. Gelukkig is er ook nog een ruime kelder aanwezig.

Funda droomvilla Breda

Laten we eens een kijkje nemen in de droomvilla in Breda. De villa wordt betreden via een hal met garderobe en toiletruimte. Als je dan rechts door de opening gaat kom je in de algemene hal terecht die leidt naar de woonkamer, werkkamer en tuingerichte woon-/eetkeuken. Naast deze ruimtes omvat de begane grond van het huis ook nog een aparte TV-kamer en kelder.

De tuingerichte woon-/eetkeuken heeft een kookeiland en diverse inbouwapparatuur en is dus de perfecte plek om lekker je kookkunsten te beoefenen. Verder biedt de keuken toegang tot de tuin en terrassen. Ook kun je via de keuken de kelder bereiken. De tuin is ontworpen om te ontspannen en biedt ontzettend veel faciliteiten: een verwarmd zwembad, een jacuzzi, een eigen fitnessruimte met badkamer en pantry, en speeltoestellen voor kinderen. Wat wil je nog meer?

Wat is de vraagprijs op Funda?

De vraagprijs van deze droomwoning is op dit moment een aardig bedrag van €2.350.000,- euro. Maar je krijgt er dus ook aardig wat voor terug. Ben je benieuwd naar de bovenverdiepingen van de droomvilla? Bekijk dan nog even de volgende foto’s voor een betere indruk:

keuken

Funda droomvilla Breda kelder

bijgebouw zwembad breda villa funda

basketbalveld squashveld thuis in achtertuin funda breda