Anno 2023 kunnen we bijna niet meer zonder een e-bike

Nederland staat bovenaan de top als fietsland van de wereld. Fietsen is gezond, goedkoop en milieuvriendelijk. Maar dat zijn zeker niet de enige voordelen, als fietser heb je bijvoorbeeld geen last van files, parkeerproblemen of kosten als wegenbelasting en of voor brandstof. Het vergt alleen een beetje inspanning, maar met de komst van de e-bike is dat ook al opgelost. In Nederland zijn we daarom ook groot fan van elektrische fietsen. Je kunt met een e-bike namelijk moeiteloos fietsen op hoge snelheden én narigheden als tegenwind verschijnen als sneeuw voor de zon. Wel oppassen dat je niet te snel fietst, want net als automobilisten kunnen fietsers ook een snelheidsboetes krijgen.

De Lidl verkoopt een goedkope e-bike

De Lidl verkoopt momenteel een mooie zwarte e-bike van het merk Colorado met flinke korting. Het gaat om een 28 inch fiets die snelheden kan bereiken tot wel 25 km/h en moeiteloos fietst dankzij de elektrische trapondersteuning. Ook heeft deze elektrische fiets een maximale actieradius van 100 km. Je kunt met één volle accu dan ook flink wat kilometers moeiteloos afleggen.

Colorado E bike Lidl

E-bike

Lidl €899 (super deal) Shop nu

Deze elektrische fiets is ontworpen om het fietsen zo moeiteloos mogelijk te maken. Zo biedt deze e-bike oprij- en duwhulp. Hiermee wordt het – zoals de naam al zegt – makkelijk gemaakt om bijvoorbeeld een oprit of helling op te rijden. Ook zijn de versnellingen van deze fiets bestemd voor elk terrein dankzij de Shimano Acera 7-speed achterderailleur. De vraagprijs van deze Colorado e-bike bedraagt normaal gesproken € 1.399 maar door de flinke 35% korting kost deze fraaie e-bike 899 euro.

Check deze link voor meer informatie op de website van Lidl

De fiets is zeer comfortabel. Het zadel beschikt over een goede vering, wat handig is voor wanneer je een stoeprandje pakt. Heb je vaak bagage die je mee moet nemen? Geen zorgen. Deze fiets beschikt over een metalen bagagedrager waar je eenvoudig fietstassen op kunt laten monteren. Ideaal dus. De e-bike is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Check deze link voor meer informatie op de website van Lidl