Van koffieboon tot digestief

Waar we tegenwoordig elke mogelijke combinatie, variatie of zetmethode kunnen kiezen als het aankomt op een kop koffie, ontbreekt de diversiteit als het gaat om koffie en likeuren. Licor 43 combineert daarom het beste van deze twee werelden in Licor 43 Baristo: een diepdonkere likeur, met de smaak en geur van zeldzame koffiebonen uit Gran Canaria

licor 43 man man 00

Joris van Velzen, Eigenaar van MAN MAN, onder het genot van een glas Licor 43 Baristo 

Een vernieuwende samenstelling

De likeur wordt gemaakt door de ingrediënten van Licor 43 Original in een vernieuwde samenstelling te combineren met de zeldzame koffiebonen uit Gran Canaria. Hoe? De bonen worden in alcohol gelegd, zodat de smaak van de bonen wordt onttrokken. Deze infusie wordt opgenomen in de likeur. Dit alles vernieuwde samenstelling leidt tot een mannelijke likeur.

Karakteristiek en robuust

Deze likeur heeft een heldere, donkere gouden kleur en een lichte structuur. In tegenstelling tot de originele versie is hij minder stroperig. Hij is perfect on the rocks te drinken en waar de Original veel terugkwam in cocktails, is de Licor 43 Baristo hét perfecte mannelijke drankje om puur te drinken op een warme zomeravond.

Bij een mannelijk drank hoort een mannelijke lancering. Daarom werd de Licor 43 Baristo gelanceerd bij de Men’s Only Club in The Mayer Manor te Amsterdam. Tijdens dit event stonden poker, sigaren en de heerlijkste cocktails centraal. Met een selecte club mannen ervaarden wij als een van de eersten de unieke smaak van Licor 43 Baristo. Een ware aanrader deze zomer. Cheers.